dimecres, 30 de setembre del 2009

Moció de suport a les consultes populars municipals per la independència.


En el enllaç marcat, podeu llegir la moció, que fa referència al suport a les consultes municipals per la independència, que presentarà el grup d´Esquerra-Alforja a la propera Sessió Pública Ordinària del Ple de l´Ajuntament d´Alforja, que tindrà lloc el dia 6 d’octubre de 2009.

Esperem i desitgem, l’adhesió per unanimitat de tot el consistori.

Volem saber la teva opinió, deix lliurament el teu comentari.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Catalans, la política i els politics, sempre, se’n riuen de nosaltres, ofeguen al poble, no ens escolten, o si no trien el que mes els interessa, ara tenim com a poble, la necessitat i el deure de dir la nostra, aquesta consulta i d’altres, els tindrien que fer reflexionar, i tindre’ns mes en comte, si encara tenim seny català, ara que escoltin la nostra veu, sense embuts, sense partidisme, nomes com a persones que treballem per el nostre país, sense ideologies partidistes, ENDAVANT I SORT

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que l'adhesió per unanimitat és molt desitjar. No tots tenen clar quina és la nació on viuen.

Anònim ha dit...

He llegit això al bloc “sociata”
“El 27 de setembre a la tarda, diumenge de Festa major a les set, tal com feia uns quants anys que no fèiem en aquesta data, Els Passerells van tornar a fer teatre...
...per a inaugurar la remodelació de la sala Rodona del Parc, el nostre espai propi per a obres de teatre i actuacions de petit format. Aquest espai s’havia descurat de forma innecessària durant molts anys i, al final, fer-hi qualsevol obra de teatre, que se n’hi feien, volia dir entrar en una mena d’armari de mals endreços abandonat i brut...
...Aquests nois i noies poden fer-nos pensar que, per molts anys, tenim sala Rodona per a fer-hi teatre. Felicitats!!”

Espai propi? De qui? Dels Passarells? Dels Socialistes? Crec que s’hi fan i faran moltes altres coses! No només teatre! Quina barra! Ah, i si no m’erro, l’any passat no es va fer perquè se’n van desdir dues setmanes abans, quan ja estava tot el programa de Festa Major muntat!
Rancorosos i sense raó! I la Sala és de tots i per a tots! Només faltaria!

Anònim ha dit...

Hola Andreu, m'alegro molt que feu la moció sobre la INDEPENDÈNCIA, i espero i desitjo que s'aprovi per unanimitat, això voldrà dir que tots volem el mateix,i que desitgem lliurar-nos dels espanyols.Al menys ho intentarem amb voluntat, encara que no sigui possible en realitat, perquè aquests veïns , no ens ho permetran mai. Els vostres dirigents em sembla que ja els hi està bé d'aquesta manera, perquè no hi veig gaire interès.
Endavant, sort i paciència.
ORIOL

Macià ha dit...

que us pessaveu que els sociates votariem a favor de la moció,je,je.Els sociates són espanyolsi progressistes (progressen a costa dels altres).Només volen una cosa Espanya,encara que el seu nacionalisme espanoyl no sigui tan ranci com el de aznar,és el mateix,tant a Madrid,con a la genneralitat com a alforja.visca Catalunya Lliure!

Anònim ha dit...

Hola company , crec que teniu un regidor,que es va presentar a la llista , teniu pensat expulsar-lo ja que les seves opcions politicas son unes altres i no per les que es va presentar? Que abandonara la secció local i per tant la linea seguida pel grup municipal d'Esquerra?