dimecres, 16 de setembre del 2009

Una nou joc substitueix el vaixell del parc inantil


Les fortes ventades del passat 20 de gener van provocar la caiguda d'un enorme pi al vaixell que hi havia al Parc i el van destrossar. L'assegurança es feia càrrec del pi, però no del vaixell, (haurem d'assegurar els pins a tercers).

Tot i així la Regidoria de serveis va aconseguir una subvenció de la Generalitat i s'havia de decidir que posar-hi, ja que posar un vaixell igual era massa car.

Des de la regidoria de Joventut i amb la complicitat de les regidories de serveis i ensenyament es va decidir fer unes "eleccions" a l'escola entre els alumnes, ja que a la fi son ells els que han de disfrutar de la nova atracció.

Teniem un pressupost d'uns 8000 € i es van triar entre tres jocs diferents de pressupostos similars.

el 7 i mig, preu 6950€



Monster truck, preu 7995€


Xarxa tridimensional de 4 m. Preu 8895€

Despres de parlar amb la directora de l'escola és va decidir que els nens haurien de votar un dels tres jocs i que els hi hauria de quedar clar quant diners costaria en un intent de que així ho valorin més.

A finals de juny i despres de un debat (entre els pares) per l'edad recomanada dels jocs hi van haber les votacions i van quedar de la següent manera:


El set i mig: 26 vots

Monster truck: 43 vots

Xarxa tridimensional: 73 vots

Va sortir guanyadora la xarxa tridimesional.

Al fi i després de tres mesos de fer la comanda s'ha començat a montar la xarxa al lloc on hi havia el vaixell. Esperem que la canalla la disfruti i la sàpiga valorar

.