diumenge, 5 d’abril del 2009

Presentació del Programa “Tu Ajudes 2009” de Caixa Tarragona

Divendres dia 3 d’abril, els tres regidors de ERC-Alforja, van assistir a la presentació organitzada per Caixa Tarragona i La Fundació Casal dels Avis d´Alforja, del programa “Tu Ajudes 2009” .
La finalitat del acte era la de conscienciar als clients de Caixa Tarragona del poble, de votar la donació dels seus punts al nou projecte endegat per El Casal del Avis, consistent en un sistema d´alarma i ajuda al resident en forma de polseres electròniques, que facilitaran molt la feina dels cuidadors i augmentaran la qualitat de vida dels pacients.
Desprès de escoltar els ponents, els regidors de ERC-Alforja, van decidir recolzar la iniciativa des de el seu Grup Municipal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I als regidors del grup dels socialistes, que no els interessen les millores del Casal dels avis?
He sabut que no hi van assistir.

Anònim ha dit...

Apreciat Sendu,

Els tres regidors d'ERC vareu fer molt bé d'assistir a l'acte i
segurament a la següent junta de govern vareu explicar amb tot detall les vostres conclusions als vostres companys de govern que per diversos motius no van poder assistir-hi o varen considerar que l'Ajuntament ja estava ben representat.

Dit aixó amics d'ERC, permeteu-me respondre al anònim, que fa servir el vostre blog per deixar caure algun regal per els regidors socialistes.

--------------------------

Qui et va informar, et va dir la veritat: Cap regidor del grup UPA-PM va assistir-hi.

Els 3 regidors de UPA-PM representen el 50% de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Alforja.

La no participació a la presentació del programa "Tu Ajudes 2009" es pot considerar un error de cara a la galeria, per aquells que identifiqueu als regidors segons el seu partit, i no els veieu com als membres d'un Equip de Govern. Així ens ho demostres amb el teu comentari.

La realitat es que no va ser el resultat de cap estratègia política, ni per posicionar-se en contra de la Fundació Privada Casal dels Avis, ni contra Caixa Tarragona, ni per desinterès amb el programa "Tu Ajudes 2009".

Simplement trobaràs una explicació. Com ja he dit abans, per diversos motius no van poder assistir-hi o varen considerar que l'Ajuntament ja estava ben representat.

Jo, en particular, em considero mes que representat per els tres regidors de l'Ajuntament que van assistir-hi, al igual que espero que els companys d'ERC s'hagin sentit ben representats per els seus companys de govern en altres ocasions que ells no han pogut ser presents.

-----------------------

Disculpeu el temps i espai que he pres del vostre blog, per defensar als vostres companys de govern però vist que feia dos dies que no contestaveu al pobre anònim m'he decidit a fer-ho jo.

Fins aviat,

Eduardo Gené Baquero
Membre de la Executiva Local del PSC.

un Alforgenc ha dit...

Si moltes disculpes pero, dintre a la fundació potser vaig errat també i son el senyor Alcalde i la Gemma, per venir a inaugurar si que i es a la foto , l'alcalde, pero per a obtenir diner per poder tenir millors serveis per la gent grant i escoltar les explicaccions del dirctor no cal anari