dimecres, 8 d’abril del 2009

Modificacions al reglament de la piscina.

En el ple celebrat ahir dia 7 la Regidoria d'esports va presentar una modificació del reglament de la Piscina Municipal.
La modificació afecta a lédat d'accés lliure a les instal·lacions quedant de la seguent manera:
"Podran accedir soles les persones que compleixin 11 anys durant l'any en curs. Les persones menors de 10 anys hauran d'accedir acompanyades d'una persona de com a minim 16 anys la qual es farà respopnsable de com a màxim 4 menors de 10 anys."
També es van modificar les tarifes tornant al métode de "blocs de tikets" quedant de la següent manera:

Individual
Major de 10 anys: 6€/dia
Menors de 10 anys: 0€/dia
Majors de 65 anys i minusvàlids: 3€/dia
Blocs de tikets
Majors de 10 anys fins a 65 anys: bloc de 25 Tikets 30€
bloc de 50 tikets 50€
Majors de 65 anys i minusvàlids: bloc de 25 tikets 15€
bloc de 50 tikets 25€
Les modificacions es van aprovar per unanimitat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

una persona de com a mínim 16 anys es farà responsable de quatre nens més petits? un responsable, per definició, no hauria de ser major d'edat?

andreu ha dit...

Benvolgut anònim:

Entenc que un responsable no te que ser per definició un major d'edat, en tot cas depend de que s'ha de fer responsable.

Les persones amb 16 anys poden conduir una moto de 125cc, poden treballar, poden anar a la presó, és l'edad en que solen fer de cangur, etc.

Tot i així, aquesta normativa no obliga a que els acompanyants siguin de 16 anys, si algú no creu que és una edad adecuada, només cal que busqui algún acompanyant que cregui convenient.

Cordialment, Andreu S. regidor d'esports.

Anònim ha dit...

No entec pq sempre aquest equip de govern va enrere com els crancs. Una de les coses q s'havien fet bé i pensant amb el cap ara tornen enrere???
Em quedo sorpresa davant d'aquesta decisió.
Si els meus fills prenen mal esteu segurs que buscaré fins el final.
Desitjant que no cometeu més errors.
Sort!

Anònim ha dit...

Tot i ser un reglament que, a priori, podria semblar molt restrictiu i que pretenia canviar els costums del poble... en realitat, per a mi, era un avenç i donava responsabilitat a qui la té. Una piscina no és una "guarderia", i un nen o nena petit ha d'estar sempre acompanyat per un adult responsable, que llògicament ha de pagar per entrer al recinte, o nirem a controlar, un per un, si han pagat o no a l'hora de tirar-se a l'aigua? un altre tema són els preus, semblaven, també, molt cars, però el luxe de tenir una piscina és car, i llògicament, ha de ser pagat per qui en fa us, o no? a més, si mirem els preus d'altres piscines municipals de l'entorn, tampoc era tant car.

Erdrag ha dit...

Suposo que en algun altre apartat d'aquesta normativa hi deu haver l'excepció de grups organitzats (escoles, grups escoltes, casals d'estiu, esplais, etc.) oi?

andreu ha dit...

Benvolgut ERDRAG

aquest és el punt del reglament que regula l'us de la piscina per a grups diversos

"6.1. La piscina és destinarà a la pràctica de les següents modalitats d’activitat:

a) Esport d’iniciació.
b) Activitat física i esportiva en Esport de Manteniment per Adults, Joves, Persones Grans i persones amb necessitats especials.
c) Esports en edat escolar.
d) Esports de Competició.
e) Activitat Esportiva d’accés lliure.

6.2. Sempre que sigui tècnicament possible i sense desvirtuar la naturalesa de la piscina es podran practicar altres esports i activitats recreatives, socials i culturals. En aquest casos, serà necessari dirigir sol•licitud d’autorització a l’Ajuntament d’Alforja. La Junta de Govern Local, serà el l’òrgan competent per tal d’autoritzar o denegar l’ús i gratuïtat, per la celebració d’aquest tipus d’activitats"

Cordialment,

Anònim ha dit...

Benvolgut Andreu,

les persones amb 16 anys no poden conduir una moto de 125cc sinó que amb la nova normativa als 16 anys poden conduir una moto de 49cc i la de 125cc no és fins als 18 anys, de la mateixa manera que una persona de 16 anys no pot anar a la presó, sinó que n'ha de tenir 18.

Que una persona pugui conduir una moto, sigui de la cilindrada que sigui, no significa que sigui més o menys responsable, només ha aprovat un exàmen teòric i amb la nova normativa també pràctic.

Cordialment,

andreu ha dit...

Benvolgut anònim;

Tens raó amb lo de la presó, s'ha de tenir 18 anys, però 16 anys és l'edat per poguer treballar, avui en día encara poden portar una moto de 125 cc. (La llei no obliga a comprar una moto al teu fill, només ho permet)

Tot i així repeteixo que la normativa no obliga a que els acompanyants siguin de 16 anys i sempre queda a la valoració dels pares o tutors.

Si un pare o tutor troba que 16 anys no és una edat adequada només cal que busqui un acompanyant que cregui preparat sempre que tingui com a mínim 16 anys.

Sembla que queda clar que l'última paraula sobre els fills la tenen els pares, no la normativa ni les lleis,.. com ha de ser.