dissabte, 5 de febrer del 2011

Pre campanya Eleccions Municipals del 22 de maig.



D’aquí a pocs dies donarem el tret de sortida a la pre campanya electoral per les Municipals del 22 de maig.
Posem la maquinaria en marxa!!
Per cert, tot aquell/a que volguí fer aportacions i/o suggeriments a l’elaboració del full de ruta de la política municipal d’Esquerra per els propers 4 anys a Alforja, ara és el moment de poder-ho fer.
Si tens inquietuds sobre el futur del teu poble i si vols participar en el dia a dia de la vida municipal, ara ho pots fer adherint-te o col•laborant amb el grup d’ERC Alforja.
Contacte:
Per mail, erc.alforja@yahoo.com
Per sobre tancat dirigit al grup municipal d’ERC al Ajuntament.


Ara SI és el moment de dir la teva i ser útil!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina merda de carnaval , per aixo no calia que la canalla es disfresses,amb una mica de musica i confeti la cosa hauria canviant un 100%

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari anterior...Llogar un pallasso era més x una festa major però no x carnaval,quina llàstima! La canalla es van limitar a seure i tot i que s'ho va passar bé amb el pallasso no van poder gaudir d'un ball d disfresses amb confeti, música, etc Si no hi havia pressupost només calia anar posant cd's en un tocata i un parell de sacs de confetti! Agraïm a la brigada que no tanquèssin la Sala quan el pallasso va acabar (imagineu-vos tots els nents disfressats i passnat-se una hora asseguts i després apaga i vamonos,quina pena!) un cop el pallasso va acabar els nens van començar la seva particular festa...enfilant-se dalt de l'escenari, saltant i jugant per la sala que és allò que s'ha de fer en un Carnaval:saltar, jugar,ballar,etc però no asseure's!!!!!