dijous, 23 de desembre del 2010

Bones Festes a tothom!!



Bon Nadal i Venturós Any 2011!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un cop passades les festes torna la rutina,ja toca!
Us vull felicitar x la il.lumació nadalenca, felicitació de nadal,parc de nadal, etc Però us toca reconèixer q l'arribada dels Reis Mags de l'Orient va ser una mica fluixeta, tristona, en línia amb la crisis que vivim...Quina llàstima! Per molts republicans q sigueu (va d broma) l'arribada dels Reis ha de ser una mica més majestuosa i animada. Malgrat la crisi i el poc pressupost, hauria estat bé tirar de la xarxa d'entitats del poble x abaratir costos però fer una cavalgata una mica més arreglada. Els Joves us van ajudar amb els patges i és perfecte però a més també us haurien pogut ajudar els del Club de Motos i fer arribar els Reis en plan motero, o bé amb tractor, o bé amb cotxes antics (al poble n'hi ha varis), descapotables, pick up,etc... També hagués estat bé posar música pels altaveus i així fer la passejada una mica més engrescadora. Suposem que hi ha molta feina x fer i que segurament es va haver de fer amb els mitjans que vau poder però val la pena que ho tingueu present per altres anys (voslatres o qui estiguin al govern). Preneu-vos la crítica com una opinió constructiva d'uns alforgencs que es fa ressó de la multitud de comentaris que hi havia entre el públic assistent. Moltes gràcies i molt bon any!

Anònim ha dit...

Algú sap que li passa a la web municipal? deu fer 4 mesos que s'excusa en castellà!!!

Francesc Pujols

Anònim ha dit...

Com veí del carrer de Sant magí m'agradaria agrair el grup municipal l'arranjament del camí sant Magí crec que he estat una millora notable, ja tant com l'ampliament del parking de la zona com també per la millora de l'accés al polígon. Felicitats pel encert

Anònim ha dit...

En temps de crisi, i sembla que sense dilapidar les arques municipals, heu aconseguit fer la millor Festa Major d'hivern, de Sant Sebastià, que segurament es recorda. Sí senyor, ben lluïda! Esperem que aquesta festa continui així. Gràcies.