dilluns, 20 de setembre del 2010

Bona Festa Major!!

La Festa Major ja està a tocar, del 24 al 26 de setembre les festes de Sant Miquel.
A passar-ho bé i a disfrutar!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sigut una bona festa major amb un bon assortit d'activitats culturals,lúdiques,etc i amés per un vantall d'edats molt ampli.Crec q amb l'actual crisis econòmica els ajuntaments aneu escurats d pressupost i tot i així la festa major ha estat molt lluïda. Molt bona idea la del Motoclub Alforja amb la gimcana de bicis per a nens i joves en un espai fins ara mort i que potser amb el circuit serà un espai nou d diversió i esport,es podria ampliar amb skating,etc. Malgrat tot el que us dic de positiu que hi és també us faig arribar que potser alguns horaris han estat una mica desajustats. Divendres es va enllaçar el pregó+concert joves intèrprets+ball...i per contra aquest fi de festa hem hagut d marxa de la sobretaula cuita corrents per anar d teatre a les 6h i després del refriger hem hagut d'esperar molta estona per veure els Focs de Fi de Festa potser hagués pogut fer-se el teatre una mica més tard. Tot això que us dic és des de la crítica constructiva no pas amb afany de tocar el que no sona. Només són suggerències. Tot i així torno a reiterar q malgrat la refotuda crisis hem pogut gaudir d'una festa major excel.lent!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb l'anònim anterior.
Llàstima que la participació ciutadana és, en força ocasions, justeta. Sobretot en els balls. Potser ens haurem de començar a plantejar de fer-ne només un (però el que s'atreveixi a prendre la mesura, que es prepari a rebre les crítiques, sobretot d'aquells que no hi van ni al del divendres ni al del dissabte).
També ens queda la tasca de saber engrescar els que estan en la franja d'edat que va des dels 16 anys fins els 40 (una mica exagerat?, no, és la crua realitat).
Au vinga, ànims, i enhorabona per la que ja hem passat.

Anònim ha dit...

Jo penso que no ha estat una bona festa major, molt poca assistència de gent, els horaris poc organitzats, els mateixos regidors no es veien als actes, i resumint una festa molt trista i pobre. no calen diners per fer una bona festa.
un alforgenc decebut.

Anònim ha dit...

És veritat, una festa sense regidors no és festa ni és res...:-(

Anònim ha dit...

En el Facebook de l'Ajuntament, hi han fotos de gaire bé tots els actes de la Festa Major.
Totes les fotos han estat tirades per regidors.
A les fotos la gent que s'hi veu es de carn i ossos, no son de cartró!!
Si que és veritat que algún horari s'ha solapat.
El mateix regidor de festes va reconeixer que s'habia de recalibrar algún acte.
Finalment gràcies per la frase "Sense regidors no és festa ni és res" Ets molt amable, la guardaré al costat de "Posa un regidor a la teva vida".
Un regidor.