dimarts, 8 de juny del 2010

Carta de Joan Puigcercós a la militància d’Esquerra.

Benvolgut company, benvolguda companya,
Arran de l'aprovació pel Parlament, a proposta d'Esquerra, de la Llei de consultes populars, el Principat de Catalunya ha iniciat un procés irreversible cap a la celebració d'un referèndum per a decidir el seu futur, coincidint amb la mobilització de centenars de milers de persones que han impulsat consultes sobre la independència en els seus municipis.
Avui ha estat admesa a tràmit la Iniciativa Popular presentada per la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la Independència, d'acord amb allò que permet la nova Llei de consultes populars per via de referèndum, que en el seu article 21 diu: “Els ciutadans de Catalunya poden promoure la convocatòria d’una consulta popular en l’àmbit de Catalunya si està avalada almenys pel 3% de la població.”
Esquerra vol abocar-hi totes les seves forces, incorporant tota la seva militància i totes aquelles altres persones que hi vulguin col·laborar, com a voluntaris, per a recollir aquestes 220.000 signatures i moltes més si és possible.
Per això, et convoco el dissabte 12 de juny a les 11h al davant Parlament de Catalunya per donar suport a la Iniciativa Popular i engegar la campanya d'inscripció del voluntariat per la recollida de signatures.Properament et farem arribar els plecs de recollida de signatures i la documentació necessària per al bon funcionament del procés.
També et pots adreçar a la teva secció local per recollir els fulls de captació de voluntariat.
Aquest és un moment històric en el que ni un sol dels catalans i catalanes que hem somniat veure aquest país lliure podem restar inactius. L'hora de la veritat s'acosta, tot i que encara queda un llarg i difícil camí, i no serem la gent d'Esquerra els qui defallim davant el repte.
En aquest sentit, vull fer una crida a la gent d'Esquerra a prioritzar, per davant de cap altra activitat política, també de l'electoral, la recollida de signatures per a poder celebrar el referèndum. Volem tenir les signatures abans de les properes eleccions al Parlament. Si és així, només quedarà un escull perquè es pugui celebrar: una majoria política en el nou Parlament disposada a tirar-lo endavant. I això, la ciutadania tindrà la possibilitat de decidir-ho en aquestes properes eleccions. Puc donar la meva paraula que les diputades i diputats electes en nom d'Esquerra hi donaran el seu suport entusiasta.
Joan PuigcercósPresident d'Esquerra

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No paro de trobar-me gent que us porta votan molts anys que m'asseguren que no us votara més entre ells gent que us a votat al llarg de tota la seva vida.

Detecto certa desil·lusió entre el vostre electorat..els equilibris partidistes del tripartit per tal de preservar la poltrona del poder fent President de la Generalitat al Sr José Montilla , amb mandataris com el Sr. carod que fen ús d'un càrrec postís per viatjar a tuti pleni arreu del món a compte de les targetes del bé públic, restaurants de luxe cotxes oficials, helicòpters, germanets endollats. Quina MEDIOCRITAT i quin desencís.

Aquesta oportunitat perduda costara un preu molt alt pel Independentisme català, personalment m'agrada la idiologia del vostre partit, Peró amb Carods, benachs i patuleia d'aquesta classe jo tampoc us podré votar aquest cop, espero que no passin molts anys que ho pugui fer.

Anònim ha dit...

s