dimarts, 18 de maig del 2010

Mor Josep Viñas Juncosa, Alcalde d'Alforja.


Els membres de la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya d’Alforja, volem en aquests moments tant dolorosos, expressar el nostre més sincer condol a la família i amics, per tan sentida pèrdua.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

descansi en pau.

Anònim ha dit...

Ha mort un home bo, dels que n'hi han pocs

Anònim ha dit...

Malgrat no conèixer-lo molt penso que la seva discreció amagava un gran lluitador amb una tenacitat tremenda i una valentia indiscutible després de tants com a cap de llista en una oposició tan difícil de portar i on més d'un s'hagués cremat i hagués abandonat tasca tant poc agraïda. En aquests últims anys, ja per fi, com alcalde crec que ha demostrat tenacitat en el treball i sobretot una honestat sense màcula com diaris de la província apuntaven en diversos rotatius. Molts alforgencs, quan mirem cap al Mirador pensarem en els teus anys de lluita incansable i ara amb més força que mai lluitarem pel projecte del Parc Natural i pel NO més rotund amb el tema dels molins.

Anònim ha dit...

Sé que vosaltres els companys d'Esquerra heu estat una part important en l'acte fet en honor en Josep Viñes, per això us voldria felicitat i també donar el meu condol a la família.

Gracies Josep per ser com eres i no t'oblidarem mai.