dilluns, 31 d’agost del 2009

Festa del Pataco

Com cada any, a finals d´agost, és el moment del tradicional Pataco.
Dues-centes persones van poder degustar, aquest plat gastronómic tant típic d´Alforja.

Des d´aquest blog d´Esquerra -Alforja, volem destacar i agrair el gran esforç i la dedicació de l´Associació de Dones d´Alforja, en l´elaborció d´aquest plat, que tanta quantitat de feina don.
I a tu, t´agrada el Pataco o no?

4 comentaris:

ROSA ha dit...

PENSO QUE L'ASSOCIACIÓ DE DONES FA MOLTES ACTIVITATS PEL POBLE I NO CREC QUE ESTIGUI BEN RECOMPENSADA COMPARAT AMB ALTRES ASSOCIACIONS O ENTITATS. HAURIA DE TENIR MÉS SOPORT MUNICIPAL, JA QUE SENSE ELLA, MOLTES COSES NO ES PODRIEN FER.
ROSA

andreu ha dit...

Rosa, com creus que hauria d'estar "recompensada" l'associació de Dones?,.. a més de criticar, que en tens tot el dret, seria interessant que donessis propostes. gràcies anticipades.

ROSA ha dit...

Andreu, jo m'ho miro desinteressadament i veig que economicament i en tant per cent de puntuació no tenen la mateixa categoria que altres entitats del poble que ocupen un lloc més previlegiat i penso que sense ànim de lucre aquestes entitats no fan tant pel poble com l'Associació de Dones. Penso que tú ets qui has de decidir que es mereix cada ú. Però tenint en compte les actuacions i intervencions de cara a la gent.

andreu ha dit...

Benvolguda Rosa;
suposo que ja deus saber com funcionen les subvencionsa a entitats sense ànims de lucre a Alforja, però per si de cas t'ho explico:
Les entitats demanen una cantitat de diners justificades per un programa d'activitats, es valora viabilitat económica, l'interès cultural, la repercusió fora del poble, etc. i despres d'una puntuació sels hi concedeix la subvenció.

En el cas de l'Associació de Dones sels hi va donar el 100% de la cantitat sol·licitada a més de la cessió d'equipaments municipals per que puguin portar a terme les seves activitats, més categoria ja no poden tenir.

També és convenient recoradar que no es poden donar més diners dels sol·licitats, és il·legal.