dijous, 18 de juny del 2009

A ALFORJA L'ESTIU ÉS VIU







Durant aquests dies arrivará a les vostres cases un triptic amb el calendari d'activitats previstes durant l'estiu. Aquest tríptic està pensat com eina de consulta i sembla que pot ser força pràctic.
Les activitats son les que les diferents entitats alforgenques que han volgut han fet arrivar a la regidoria de cultura i només hi ha l'activitat, la data, el lloc i l'entitat que l'organitza.

Com és llògic totes les entitats és reserven el dret de modificar, anul·lar o afegir els actes que creguin convenients.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai quin goig que fa aquesta guia de l'estiu!

Anònim ha dit...

a mi el mque més m´agrada es l´eslogan original no ho es gaire
als anys 90 era el lema de l´estiu

Anònim ha dit...

Anònim 2 no t'entens ni tu mateix...t'agrada o no?Home segur que han pensat, com tu, en la campanya de l'estiu dels anys 90 que va ser tan mítica que tots la recordem...Va, home va i després us diueu que feu critica constructiva???Aquest programa té un disseny de collons i hi ha un gran programa d'estiu amb un munt d'activitats de propcedències diferents això és el que interessa i el que fa poble de veritat!
Anònim 2 no has pensat que els que han ideat aquest eslògan fa difícil que recordin el "mític" eslògan del 90??més que res que devien ser baves de criatura. Tot i així val la pena reconèixer la teva gran labor d'hemaroteca!

Anònim ha dit...

A mi em sembla més adient:
"alforja 2009, tota cuca es mou"
:-P