divendres, 29 de maig del 2009

“Compra al poble, ho tens a mà”

Aquest és l’eslògan de la campanya que posa en marxa, l´Àrea de Turisme i Comerç de l´Ajuntament, amb la col·laboració de 24 establiments comercials del poble.
Aquesta acció promocional està pensada per estimular la compra i el consum en els establiments comercials d’Alforja i es desenvoluparà entre el 25 de maig i el 12 d´agost de 2009.
La promoció consisteix en oferir al client un tiquet per una compra minima de 5 euros, tiquets que seran numerats i que entraran en un sorteig el dia 17 d’agost de 2009.
El guanyador/a, s’endurà un viatge de cap de setmana a París.
Consulteu les bases de la promoció al web www.alforja.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona idea! En època de crisi va bé donar un cop de mà als comerços d'Alforja tot i que a vegades en alguns productes, sobretot sinó estan d'oferta,els preus estan a anys llum dels centres comercials més propers.Tot i així el que guanyes en preu ho perds en distància i tempsper tant malgrat la competència, els comerços que tenim han de sobreviure i per tant val la pena que els del poble en fem ús!Amb campanyes com aquesta rebifeu l'activitat comercial del poble.
Penso, que des d'ERC ALFORJA us heu de "vendre" una mica més. No perdeu pistonada que fer-se una mica de publicitat no és negatiu, al contrari!!I a més, penseu que no a totes les cases arriba internet, per tant tot el que feu hauria d'arribar a tothom i sense prejudicis, carai que esteu fent moltes coses i per contra hi ha la idea estesa que en aquest ajuntament "no es fa res".- Evidenment són comentaris d'un sector al qual ja li va bé desprestigiar l'actual equip de govern.
Vinga endavant i felicitats per una excel.lent idea i una excel.lent campanya!