divendres, 13 de febrer del 2009

Moció

Ahir es va celebrar a l'Ajuntament d' Alforja un ple extraordinari , al qual els Regidors d'Esquerra van presentar la MOCIÓ PER LA INTERNACIONALITZACIÓ DEL DRET DE DECIDIR A TENIR UN ESTAT PROPI DEL POBLE CATALÀ, la qual donar a coneixer l'acte reinvidicatiu que tindrá lloc el proper 7 de Març a Brusel.les , podeu trobar més informació a la banderola de la dreta.
Moció que va estar aprovara amb els vots a favor de PM i Esquerra mentre que els Regidors de CiU es van abstenir.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En quant a la baixada del castell, s'ha comunicat el problema al regidor corresponent, Senyor Salvador Taverna que de ben segur farà lo que pugui per solucionar-ho.

27 / octubre / 2008 20:40
quins nassos

Anònim ha dit...

Els regidors de CiU es van abstenir a tot el Ple extraordinari Urgent per la manca d'informació i pel poc temps que tenen en poder revisar els temes dels plens. Ah i varem trobar de molt mal gust que els regidors d'esquerra no defensessin la seva moció presentada al ple, ni tan sols la llegiguessin, ningú del public varem saber de que anava

Anònim ha dit...

felicitar al equip de govern format pels "dos grups" per la seva celeritat en que han solventat el problema del paviment de la baixada del castell... i en tan sols un any i mig, quina eficàcia¡¡¡¡ aquí es demostra la gran capacitat de reacció per tal de solucionar les petites adversitats en el dia dia de la nostre comunitat. Enhorabona

Anònim ha dit...

Ei! Els sociates actualitzen més el blog, que us passa??aquest blog està congelat...?
Va ànims i feu una mica més de propaganda de la feina que feu: cantera, cultura... Val la pena perquè ho esteu fent molt bé però falta que ho pregoneu als 4 vents!

Apa, bona tarda

Anònim ha dit...

Gràcies a l'últim anònim. No perquè pensis que treballem bé sinó per dir-ho, ja que a tots ens costa molt poc dir allò que trobem malament, i en canvi ens costa moltíssim dir allò que trobem bé.

m. jesús