dimarts, 14 d’octubre del 2008

Lluis Companys

HOMENATGE PER L`ASSASSINAT DEL PRESIDENT

LLUIS COMPANYS



“ Sabré morir serè i amb dignitat, pels meus ideals de sempre i per Catalunya”

Alforja, 15 d’octubre de 2008,
a 2/4 de 7 del mati (hora de l`afusellament)
a la Plaça Mercadal.

ERC/Alforja

8 comentaris:

Anònim ha dit...

els rumors de dimissio del ricard son certs o que ja fa dies que corre i ningu sap res del cert ,
crec que ja es hora que si ha passat algo que ho comuniqueu

no se que passa

Anònim ha dit...

Benach se gasta 9.276 euros para "equipar" su coche oficial..els d'esquerres tb practiquen la modalitat del tunning.... a costa del pobre catala?? sort que estem em crisis..xq que sinó aniria cap a reus en un maserati..quin fàstic companys.. és vergonyós.. akets son els pitjors, son els nous rics..de catalunya

Anònim ha dit...

un audi 8(limusina) de més de 83.000 euros, a mes per posar una taula i un tv pagar 10.000e, collons o és molt tonto o es massa llest..aixó son les esquerres del nostre país?..i al carod ja té el càrrec de vice-president xq el senyor estigui content viatgan a reu..quina mediocritat..i a més em de mantenir tot els seus familiars que xupen tres vegades més que ells.. però tranquils que hi haurà tripartit fins el 2082..aketa bicoca no la podem deixar escapar..

Anònim ha dit...

si un cotxet de 420 cavalls x anar a 80 km x hora i que contamina molt poquet..mans netes

Anònim ha dit...

L'escriptori és per posar a sota a la becaria, no penseu que aquest senyor sap escriure. Votants socialistes i d'esquerra.... FEU PENA! 9000 euros? Això s'ho gasta en Carod durant un mes dinant a 120 euros l'apat i dormint de dilluns a divendres a l'hotel Juan Carlos I, 5 estrelles gran luxe.

Anònim ha dit...

Pel que es dedueix, els que us esteu quexant tant del tema del Tuning, dieu que fem pena, etc... sóu dels que apoiaveu als del 3%, no?

Anònim ha dit...

als del 3% ja tenian els cales fets no kom aquets que son uns morts de gana..que ens xuparan fins l'anima

Anònim ha dit...

i de tot plegat, heu de fer algun comentari del president companys, únic president democràtic afusellat i que el govern no ha invalidat el judici il•legal reconegut pels mateixos falangistes que el van jutjar amb la base jurídica republicana i que els consols de França i alemanya han demanat perdo públicament al poble català???