dilluns, 25 d’agost del 2008

Nit del Pataco `08

Ja estan a la venda els tiquets per el Sopar Popular del dissabte 30 d´Agost. A les 22,00 hores.
Al Parc dels Amics d´Alforja
Menú:
Pataco
Gelat
Aigua i Vi
Ball de nit: Orquesta MASROIGBAND

20 comentaris:

Anònim ha dit...

La Masroigband ho va fer prou bé.

Anònim ha dit...

moltes festetes, pero a veure si un dia baixeu per la baixada del castell davant del escorxador i arrenjeu les pedres q fa mes de tres mesos q estan en mal estat. quina deixadesa mare de deu....q poble fa fastics

Anònim ha dit...

a la baixada del castell hi ha un escorxador?????

Anònim ha dit...

El problema es que els tecnics que van fer el progecte no saben que les pedres que sabien de posar alli com a minim tindrien de ser de 3cm de gruix per cadar una mica fortes .Pero aixo no deixa de disculpar a l'ajuntament que el poble esta fet una merda en perdo. Que farem ara am el carre Verge de Puigcerver si tal com diuen no es fara el blog, la cera es tornarar a fer o la deixaran aixi per que els veins estiguin contens de veritat....

Anònim ha dit...

la veritat es que ja fa molt temps que les pedres de la baixada fa temps q estan soltes pel terra i el ferm està en mal estat, crec que s’ha de tenir cura amb aquets petits detalls perquè sinó don sensació de deixadesa per part d’aquet ajuntament.

Anònim ha dit...

en aquestos casos la queixa la tindrieu que fer a l´AJUNTAMENT, perquè per molt que ho poseu al blog d´esquerra,els regidors, nomes ho poden dir, ja que la regidoria de serveis publics, pertany al grup socialista....
mussol

Anònim ha dit...

Aixo que pertany al grup del socialistes es una pura patranya ja que es problema de l'Ajuntamet i crec que esquera tambe i es , pertant no es pot passar la pilota als demes quant tu tambe i ets, i sino quedat a casa.

Anònim ha dit...

També li podeu dir a la regidoria de serveis publics que hi han cotxes aparcats al castell q porten més 6 anys(abandonats) sense moures de la plaça que ocupen aixó si que es un bon estimul..per al escàs parkin públic que guadim al nostre poble..entre ells un que ella li resultarà prou (familiar). per un poble diferent..

Anònim ha dit...

Algun cotxe s'arretirat i sa deixat al camp de futbol pero potser si, que sen de qui es no es toca

Gemma ha dit...

Ei Ei, que si parleu del R19 que sapigueu que no es pas meu!!!! i que per aquestes circumstàncies no es mou de lloc.
En tot cas seria del germà de... però tampoc ja que no es va poder realitzar el canvi de nom i per això no se'n fa ús. Només perquè consti que no tot es blanc o negre. Hi han intermitjos. Tot i que potser s'hauria de treure el paperet que sembla que m'incrimina.

Apa, que probi

Anònim ha dit...

Si pero be va anar a parar al castell , sol no crec que i enes , a quell que te les claus podria obril i deixar-lo portar al camp de futbol

Anònim ha dit...

i es veritat q almenys hi porta 5anys allí aparcat..kina vergonya

Anònim ha dit...

5 anysssssssssss ? no ! si aquest era el cotxe que portava Ramon de Ganagot i al arribar al castell va aparcar allí

Anònim ha dit...

5 any no pero per la celebracio del 850 anys, l'Ajuntament va ritar un cotxe de la plaça del castell, que feia nosa per l'acte.Pertant si es pot treure un cotxe, es pot treuren un altre.

Anònim ha dit...

jo sóc veí del carrer i fa vora 4 anys q aquet cotxe ocupa una plaça inútil de pàrking al castell a alguns això us pot fer gràcia però la veritat els que com jo aparquem cada dia a la zona no ens fa tanta, i sent de qui és ja es més vergonyós si cap, desprès que ningú es queixi si omplen la plaça plena de cotxes. S’ha de predicar amb l’exemple.

Gemma ha dit...

A l'anonim del damunt:

sent de qui es dius??... que no saps llegir. Et convido a llegir el comentari que jo mateixa vaig possar una mica mes cap dalt.
Per altra banda, tot i que se que es part del joc trobo que no costaria tant donar la cara i possar el nom, que no som amos de la nostra opinio?? que tenim por??

Gemma Capella

Anònim ha dit...

be, suposo que tu tb has llegit l'opinió que hi ha una mica més a dalt (com dius tu)...perque les pedres de la baixada encara estan igual que esperarem 6 mesos mes per aranjar-ho?????

Anònim ha dit...

soc un pare que la seva filla es queda al manjador,ha bomitat dos dies de cinc,per que els hidonen molt depressa el manjar, manjar depressa no es bo, i menys tant petits,la organitzacio del manjador es nafasta, esparem que es trobi una solucio,mes depressa que la de les pedres.

Anònim ha dit...

finalment es pot preguntar a la regidora de serveis públics si el cotxe hi ha alguna posibilitatde treure'l del castell. volem sol·lucions ja....o em d'esperar 4 anys mes?

Anònim ha dit...

HA PASSAT UN MES DE LA QUEIXA I LA BAIXADA DEL CASTELL SEGUEIX IGUAL, QUINA DEIXADESA.