diumenge, 25 de maig del 2008

TRANSPARÈNCIA ???

El grup de CiU a l’Ajuntament d’Alforja parla de manca de transparència. Per això cal aclarir quina situació vam trobar i quina actuació era necessària dur a terme. Per començar vull recalcar un parell de fets:

Referent a la sardinada de Sant Joan de l’any passat, en no haver-hi cap contracte, vaig ser jo mateix, a través d’un dels membres dels Diables del Serrallo, que em va ser possible contactar amb la Confraria de Pescadors del Serrallo. La festa es va fer per la insistència i desesperació a la primera setmana d’entrar jo com a regidor.

Srs. de CiU a l’Ajuntament d’Alforja, TRANSPARÈNCIA??? Tergiversacions interessades...???

Jo en dic OPACITAT, no es va informar de cap contractació feta per l'anterior equip de govern; en canvi ens vam trobar amb la sorpresa que hi havia un contracte signat que va arribar per fax a aquest Ajuntament quan ja teníem contractada una orquestra per l'11 de setembre. Per salvar els mobles, i no haver d'estar penalitzats per incompliment de contracte, el dissabte següent hi va haver l’actuació de “Les Jornades Folklòriques de Catalunya”.

Això és TRANSPARÈNCIA??? o bé, tergiversacions interessades...???

Ricard Gené.
Secció Local d’Esquerra d’Alforja.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has quedat curt! Per què no parles de calés? Les festes no emprenyen a ningú però el que valen potser sí. Fot-li canya!!!

Anònim ha dit...

Aixó, aixó, volem "númerus".

Quant vàren costar totes les festes de l'estiu passat? Quin va ser el balanç final?

Quant va costar el concert de les Jornades Folklóriques de l'11 de setembre passat contractades pe l'anterior govern ce CiU?.

Ricard Gené ha dit...

El concert fet el 11 de setembre amb el grup Camera Musicae ens va sortir per 1.061,20 € sense cobrar entrada.
Les Jornades tot i cobrar entrades ens va costar al poble d'Alforja 4.748,78 €.

Anònim ha dit...

AIXO NUMEROS, QUE VALEN ELS DOS CLUB DE FUTBOLSALA D´ALFORJA CONTANT-HO TOT, PERQUE SINO TINC MALT ENTES ELS PARES PAGAN UNA CUOTA ALS PATXANQUERUS, I ELLS TENEN EL PAVALLO DE FRANC I AMES SUBENCIO DE L´AJUNTAMENT EN DINERS.

Anònim ha dit...

ja vec que no sabre el que cobren el patxanqueros, que ia una mica de por atenir transperencia vers els diners de tots, de les demes entitas locals???????