dimarts, 8 d’abril del 2008

Comitè Organitzador "Alforja 850 Anys"

Aquest any 2008 es compliran 850 anys de la Donació Feudal d´Alforja, per part de Ramon Berenguer IV a Ramon de Ganagot, en recompensa per els seus serveis.

El passat dia 8 de febrer, en una reunió sense precedents, es va aconseguir que intel·lectuals, representants d’entitats, líders veïnals i polítics de diverses tendències, debatessin la conveniència o no de celebrar aquesta efemèride, arribant a un acord total sobre organització, calendari i activitats a realitzar.

Per tal de gestionar l’organització de tots aquests actes, es va decidir de crear el "Comitè Organitzador Alforja 850 Anys", que s’estructura de la següent manera:

La Presidència:
Formada pel President que serà l’Alcalde del municipi i un o dos Presidents Honorífics.

La Comissió d´assessorament històric:
Tres o quatre persones de reconegut prestigi i dotats de coneixements sobre els fets històrics que passaren al 1158 a Alforja, per tal d’assessorar convenientment en cada ocasió.

La Comissió Executiva:
Formada per representants de tots els grups polítics, líders veïnals, representants d’associacions culturals, esportives i socials. És la comissió que decideix, organitza i gestiona tots els actes i assigna els pressupostos corresponents.

Els grups de Treball:
Que seran tres, el d’Esports, el de Cultura i el d’Espectacles, formats per voluntaris. La missió d’aquests grups és donar suport, organització i logística a tots els actes.

El Merchandaising:
Grup que es dedicarà a la venda i promoció del producte "Alforja 850 Anys".

Les celebracions d´"Alforja 850 Anys", començaran el mes de maig, englobaran tots els actes i activitats que ja estaven previstos per l’Ajuntament, així com aquells actes i activitats proposats per entitats culturals, socials i esportives d’Alforja que vulguin ser incloses sota aquesta denominació.

Es proposa al Plè de la Corporació, la designació com a membres de la Comissió Executiva las següents persones:

-Ángel Martorell
-Gemma Capella
-Marta Jassans
-Teresa Àvila
-Antoni Pujals
-Jordi Rodriguez
-Encarnación Del Poyo
-Conxita Puig
-Magí Ferré
-Ricard Gené
-Rosendo Martorell
-Montserrat Font
-Aurora Balcells

Es faculta al President del Comitè Organitzador Alforja 850 Anys, el Sr. Josep Viñas Juncosa, per designar algun membre més d’aquesta Comissió Executiva, si ho estima convenient.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa bona pinta, lo millor es que tothom hi participa.

A veure si per una vegada s'aconsegueix que cap grup politic vulgui rendibilitzar una cosa que és i ha de ser comuna a tots el alforgencs.

Visca Alforja!

Anònim ha dit...

per cert , camisetes a la venta al pavelló

Anònim ha dit...

De camisetes res, si de cas samarretes.

Anònim ha dit...

i per la nit de Sant Joan, que heu pensat fer alguna cosa?

Anònim ha dit...

si home, ja s´està posant fil a l´agulla.

Anònim ha dit...

Per la nit de Sant Joan es farà un sopar medieval, que quedarà inclòs dins els actes dels 850 anys.
Rebrem tots la informació d'aquí a pocs dies, tan aviat com estigui tot confirmat.

Anònim ha dit...

Si voleu col.laborar en la festa disfressant-vos, l'associació de dones us donarà un cop de mà per fer-vos la disfressa. Però només si ja en sou sòcies, o si us ho feu en el mateix moment.