dissabte, 7 de novembre del 2009

El Conseller Joan Saura al CECAT

Reunió aquest matí, entre els representants municipals del Camp de Tarragona i el Conseller d´Interior, Joan Saura, per fer balanç del primer any de desplegament dels Mossos a la demarcació.
Lògicament el representant de l’Ajuntament d’Alforja, també hi era.
Després d'un any del desplegament dels Mossos al Camp de Tarragona, Saura afirma que els Mossos "han fet una bona feina, que ve determinada en gran part per la seva proximitat" vers la ciutadania. Actualment, la dotació de Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona és de 1.249 agents, el que suposa una ràtio de 2,08 agents per cada mil habitants.
En la reunió amb els Alcaldes i Regidors, el Conseller ha pogut conèixer de primera mà les seves opinions i, tot i que ha rebut felicitacions per la feina feta pels Mossos durant aquest primer any, els alcaldes també li han exposat algunes queixes, com la necessitat de millorar la senyalització d'algunes carreteres o queixes sobre la "prepotència" d'alguns agents dels Mossos de Trànsit.
El Conseller Saura i el Intendent dels Mossos al Camp de Tarragona, han promès censurar actituds no conformes amb la correcció i pulcritud que ha de tenir la Policia Catalana.