dissabte, 12 de maig del 2012

Adjudicat el Bar del Parc dels Amics

Aquest dimecres dia 9 de maig, es va convocar la Sessió de la Mesa de Contractació de l'Ajuntament d'Aforja. A les 18,00 hores a la Sala de Plens del Consistori. Ordre del dia: -Obertura de les proposicions i proposta d'adjudicació si s'escau, coresponent a la gestió del bar de la zona esportiva del Parc d'Amics d'Alforja. La Mesa està formada per: Sr. Joan Josep Garcia, que actua com a President. Sra. Esperanza Castillo, Secretària Interventora de la Corparació. Sr. Casimiro Rodríguez, Vocal. Sra. Mª Àngels Garcia, Vocal. Sr. Magí Ferré, Vocal. Sr. Rosendo Martorell, Vocal Sra. Gemma Capella, Vocal. Un cop vistes, analitzades i puntuades les propostes, el cuadro de puntuació queda de la següent manera: Olga Garcia Hurtado/Jordi Bonastre Alujas......................95 punts. Javier Llop Albeza.............................................45 " Teresa Corral Hernandez........................................35 " Mercé Sallas Teruel............................................30 " Cristina A. Gomez Saludes......................................15 " Resultant guanyadora la proposta feta per Olga Garcia Hurtado/Jordi Bonastre Alujas.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta Olga Garcia Hurtado és la germana de la regidora Vanesa?

Anònim ha dit...

Si

Anònim ha dit...

Ha guanyat per golejada!

Anònim ha dit...

De golejada pero amb el consens de tots els que hi havia , segons diuen (Gemma i Sendo incluits)

Sendo ha dit...

La documentació aportada per l’adjudicataria guanyadora de la convocatoria cuadraba al 100% amb totes les exigències i condicions requerides en el Plec de clàusules.
Res a dir!!

Anònim ha dit...

també podria ser que li haguessin fet un vestit a mida prèviament. O això no és possible?

Anònim ha dit...

És possible..

Anònim ha dit...

Com deia aquell:
"no hase falta desir nada mas"

Anònim ha dit...

Uns plecs de condicions que quadren al 100% amb la documentació aportada per la germana de la regidora que porta l'assumpte,...és tant legal com lleig!

Anònim ha dit...

Si aconsegueixen que el bar del parc funcioni, ho donarem per bo.
Jo li auguro un altre fracàs; però com que estimo Alforja, tan de bo que m'equivoqui.

Anònim ha dit...

Eeeeeeeh!!!!!???

Anònim ha dit...

Ja ho tenen obert?

Anònim ha dit...

Obriran per la festa major.
Je, je, je!!!!!!!

Anònim ha dit...

I si és veritat que han de tancar l'Avinguda de Catalunya per a que el Mauro pugui treure taules al carrer, ja no caldrà que la gent vagi fins el parc per estar en una terrasseta.