diumenge, 12 de juny del 2011

Ple de Constitució de l'Ajuntament


Foto "de familia"

Prometent per imperatiu legal.

Dissabte a les 12 del migdia i amb puntualitat suïssa, va començar el Ple de Constitució del Ajuntament d’Alforja.
Desprès de formar la mesa d’edat, la Presidenta va anar cridant els Regidors perquè fessin la promesa o jurament.
Nosaltres vam fer servir lo de….per imperatiu legal.
A continuació és va procedir a la elecció del President-Alcalde de la corporació.
Ciu, va presentar el Sr. Joanjo Garcia.
Psc, no va presentar candidat.
Eu, no va presentar candidat.
Esquerra, no va presentar candidat.
Quedant la votació…6 a favor del candidat de CiU i 3 abstencions.
Quedant així proclamat Alcalde el Sr. Garcia pels 4 anys de legislatura.
Felicitats al nou Alcalde i a tots els Regidors!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabeu que ja tenim la Boada reballant pel nostre ajuntament?
Tant de bo això només fos part d'una pel.lícula ( de por): "REGRESO AL PASADO".

Anònim ha dit...

Aqui no ha passat res, tot ha estat un miratge, un producte de la vostra imaginació.
Tot retorna a lloc....

un decepcionat ha dit...

Si no us haguesssiu equivocat a la passada legislatura, ara estaríem millor i tinmdríem un govern com cal.

Anònim ha dit...

Qui té boca s'equivoca i q té es moca. Per equivocar-se un ha d'haver actuat, des del sofà de casa és molt bonic queixar-se...i evidentment poques equivocacions tindràs. tot els governs cometen errors, encerts...així és la vida. No crec q s'equivoqués ningú. El fet que ningú guanyés (3,3,3) va fer difícil tot plegat i penso q en el fons ha sigut una etapa necessària d' higiene democràtic. Desitjo molts encerts al nou consistori i poques crítiques pq des del sofà d casa veig difícil tasaca la de ser regidor de poble, molta feina i masses crítiques. Siguem una mica més constructius!!!!

Anònim ha dit...

Qui té boca s'equivoca i q té nas es moca. Per equivocar-se un ha d'haver actuat, des del sofà de casa és molt bonic queixar-se...i evidentment poques equivocacions tindràs. tot els governs cometen errors, encerts...així és la vida. No crec q s'equivoqués ningú. El fet que ningú guanyés (3,3,3) va fer difícil tot plegat i penso q en el fons ha sigut una etapa necessària d' higiene democràtic. Desitjo molts encerts al nou consistori i poques crítiques pq des del sofà d casa veig difícil tasca la de ser regidor de poble, molta feina i masses crítiques. Siguem una mica més constructius!!!!

Anònim ha dit...

No se si és aquest el lloc adequat per escriure aquest comentari, però voldria dir que aquesta legislatura no se el mateix sense la Marta i companys, perquè ells van fer una bona i elegant oposició i demanaria que almenys intentessiu fer-ho igual de bé.
SORT.

Sendo ha dit...

Si, és veritat que els 2 últims anys, els 3 regidors van optar per fer una oposició molt constructiva, però també he de dir que per part nostre sel's va fer particips de moltes decisions i el nostre tracte envers ells va ser en tot moment cordial i exquisit, donant tota mena de facilitats per dur a terme llur tasca. També nosaltres esperem per part del equip de govern actual un comportament semblant.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el comentari del Sendo. Us esperem al Ple.
Gemma i Diana

Anònim ha dit...

La Marta i companyia van fer una oposició tan constructiva i mirant només pel bé del poble, que el "gran jefe" se'ls ha polit. Donat que els primenrs no seguien els seus mètodes, n'ha buscat uns altres que sí que ho fessin; i que de moment ho estan fent bé.
Lo pitjor d'això és que seguirem amb un poble fragmentat. I aquesta és la voluntat del nostre poble.
Quina llàstima!

Anònim ha dit...

"Anònim ha dit...
La Marta i companyia van fer una oposició tan constructiva i mirant només pel bé del poble, que el "gran jefe" se'ls ha polit. Donat que els primenrs no seguien els seus mètodes, n'ha buscat uns altres que sí que ho fessin; i que de moment ho estan fent bé.
Lo pitjor d'això és que seguirem amb un poble fragmentat. I aquesta és la voluntat del nostre poble.
Quina llàstima!"

+1

Anònim ha dit...

També estem totalment d'acord amb els comentaris anònims del 7 i 8 de juliol. Tenim un poble fragmentat i amb aliances polítiques com a mínim curioses: majoria absoluta 5 + 1, amb regidoria inclosa. I quatre anys per endavant. Gemma i Diana.

Anònim ha dit...

quina llástima que en la legislatura passada els sociates i esquerrans no us entenguessiu amb els de CiU, potser ara hauria anat tot diferent i el poble no esttaria fragmentat.
quant n'aprenem ja será masa tart.

Anònim ha dit...

No senyors, no ens equivoquem! No mentim!
Vull pensar que és per desconeixement i no per mala fe que feu el darrer comentari. Però la realitat és que abans de formar el passat govern, els membres d'ERC vam intentar que tots els regidors electes entressin a formar part del govern i tots tinguessin cartera. Però els altres dos partits no van deixar que això pogués fer-se realitat. I en aquells moments els membres d'ERC vam decidir fer alcalde la llista més votada perque vam entendre que la gent demanava un canvi (tot i que podríem haver-nos equivocat).
Ara no ha sigut així, i el regidor electe del nostre grup no forma part del govern perquè ningú li ha proposat. I tampoc no hi seria si només li haguessin proposat a ell ( així ho deiem en el nostre programa).
En canvi, curiosament sí que hi és el regidor electe de l'altra formació política . Uns i altres sabran el perquè.

I de totes maneres, no és la unió de tots el que ha demanat la gent en les darreres votacions:
-Primer, perquè els regidors de CIU que havien aconseguit bon ambient en el consistori no van tenir ni l'oportunitat de revalidar el seu lloc.
-I segon, perquè la formació política que prioritzava aquesta unió per davant de tot va ser la menys recolzada.

m. jesús