dijous, 10 de juny del 2010

Convocatòria de Congrés Comarcal Extraordinari.

Companys i companyes,
D'acord amb el Reglament per a la Confecció de les Llistes a les Eleccions al Parlament de Catalunya de l'any 2010, aprovat per el Consell Nacional el 6 de març, em plau convocar-vos al Congrés Comarcal d'elecció dels candidats i candidates a les eleccions al Parlament de Catalunya, que celebrarem el dia, dijous 17 a 2/4 de 9 del vespre, a la Sala Santa llúcia, al Raval Robuster de Reus.

Frances Xavier Lázaro i Alhambra
President Comarcal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No paro de trobar-me gent que us porta votan molts anys que m'asseguren que no us votara més entre ells gent que us a votat al llarg de tota la seva vida.

Detecto certa desil·lusió entre el vostre electorat..els equilibris partidistes del tripartit per tal de preservar la poltrona del poder fent President de la Generalitat al Sr José Montilla , amb mandataris com el Sr. carod que fen ús d'un càrrec postís per viatjar a tuti pleni arreu del món a compte de les targetes del bé públic, restaurants de luxe cotxes oficials, helicòpters, germanets endollats. Quina MEDIOCRITAT i quin desencís.

Aquesta oportunitat perduda costara un preu molt alt pel Independentisme català, personalment m'agrada la idiologia del vostre partit, Peró amb Carods, benachs i patuleia d'aquesta classe jo tampoc us podré votar aquest cop, espero que no passin molts anys que ho pugui fer.

Anònim ha dit...

14