divendres, 26 de febrer del 2010

28F- Avui SI que decideixes!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo decideixo cada vegada que hi han eleccions a la generalitat a les Corts o a les municipals. No em cal que em diguin que decideixo per saber que estic decidint! El resultats, en quan al pensament independentista, son bastants clars; ara si necessiteu fer una festa i riure'us les gracies... que hi farem.

Que vagi bé la festa!!

Anònim ha dit...

Perdona, però que l'acte sigui festiu no vol dir que no sigui seriós. No sé on hi veus la gràcia. Si el que et fa ràbia és que es mobilitzi la societat civil, sense esperar que els polítics ens treguin les castanyes del foc (si es que en saben, segueix assegut a la butaca de casa teva.
Ara bé, estàs convidat a participar de la festa i, evidentment, a expresar la teva opinió mitjançant el vot aqeust diumenge. Per molt que vegis clars els resultats, és molt important que la gent que creu que "NO" també voti. El que es tractar és de saber què volem TOTS, no només uns quantts. Çencara que no t'ho semble, les coses i les regels del joc es poden canviar, només falta que tots ho volguem (i potsre així no hauràs de decidir més les Cortes de Madrid...)
Salut

Anònim ha dit...

Festiu i serios per mi tampoc es contradictori, no veig la gracia per enlloc. El que em fa cert rau rau es que es digui que es la societat civil en si la que es mobilitza per si mateixa quan al darrerre hi ha un partit, cosa que no em sembla malament,gens malament, però digue-m'ho clar!! no ens amaguem darrere de la "societat civil" que, deleitosa per fer el que no fan el politics fariem el que calgués!! Com ja t'he dit expressare el meu vot (potser independentista, qui diu que no?) a les eleccions del parlament, a la tardor si no hi ha novetats; i no crec que aquests vots independentistes superin el 10 o el 15 per cent com ha vingut passant. Que m'emportaré una sorpresa? millor!
Salut

Magí ha dit...

Be jo crec que vas molt equivocat amb que hi ha un partit polític al darrera de tot aixo , aqui Alforja ja gent de els 3 partit que en aquest moment tenen representació a l'ajuntament, si ja un grup que no te cap dels seus regidors a dintre la plataforma , però gent que son d'aquest partit si que i son , però jo i els que hi som hi estem a títol personal.
Be a les passades eleccions al parlament de Catalunya el partit del president actual sols va tenir el 14,96% de vots, pura matemàtica i es president de la Generalitat .

Anònim ha dit...

Al darrera no hi ha cap partit polític? , Al darrera i al davant, què passa que aquest bloc es de curses ciclistes? per favor, que estan els de CiU i ERC d'Alforja comptant els vots que poden arreplegar.
El primer referèndum, va estar molt bé, el segon mira, però el tercer ja cansa. Vull la independència de Catalunya? O i tant , ja en fa molts d'anys, els mateixos que soc votant de ERC "partit independentista", curios partit que tot i voler l'independència va perdent vots, on son els independentistes el dia de les eleccions?
En ves de fer tantes onades de referèndums, que es possin tots d'acord i presentin una bona esmena al Parlament.

Anònim ha dit...

Si és veritat el que dius, espero que expressis el diumenge el teu vot. Si vols mantenir que la plataforma és partidista, ets ben lliure, però jo, que sóc la responsable de la seva formació, et puc dir que des del primer moment he intentat que no fós així, vaig convidar a tothom i va venir aquell que va voler.
Si ho dius perquè surten publicats en aquest bloc molts del moviments que fa la plataforma et diré que és perquè l'encarregat d'actualitzar-lo forma part de l'esmentada plataforma. I per tant, no seré jo qui li impedeixi que ho publiqui.

maria jesús

Anònim ha dit...

maria jesús, ja vaig votar al pavelló

Sense importància ha dit...

Els percentatges de vot d'unes eleccions no són equiparables als d'un referèndum. En un referèndum només hi ha limitades opcions: vot-no vot; vot sí-vot no. En unes eleccions hi ha moltes opcions i el vot, afortunadament, està molt més repartit en percentatges.
Equiparar governs a referèndums sembla dels temps de Franco.

Si penseu més abans de parlar, beneficiareu al independentismo.

Anònim ha dit...

Es el primer que miren els que critiquen el referèndum el percentatge de vot.Per tant son aquests els primers que no haurien de criticar els percentatges, per aquesta regla de tres.