dimarts, 5 de gener del 2010

Els treballadors del grup Valira, és mobilitzen.



Farts dels incompliments econòmics per part de l’empresa, els treballadors del grup Valira, del que forma part Iamsa a Alforja, han portat a terme una primera protesta en forma de plantada de 15 minuts, davant de una de les instal•lacions que té el grup a Reus.
Els membres del comitè d’empresa i representants sindicals, no descarten noves i més importants mobilitzacions, tant a les plantes de Reus com a la d’Alforja.
L’Ajuntament d’Alforja a través de la seva Regidoria d’Indústria, ja s’ha posat a disposició dels representants sindicals, per ajudar-los en tot allò que considerin necessari.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Discurs Home Nassos
http://homenassosalforja.wordpress.com/

MONTSE ha dit...

Que te a veure l'home dels nassos amb els treballadors de l'empresa Grup Valira?. Potser millor donar soport i mirar d'ajudar d'alguna manera.

maria jesús ha dit...

Res té a veure l'home dels nassos amb això de VALIRA (és massa seriós perfer-hi conya). Però, donat que algú ho ha co.locat aquí,com a membre del grup ERC i com a coordinadora de la plataforma Alforjadecideix,vull aclarir que aquesta última no té res a veure amb el grup polític esmentat. Tot i que molts dels integrants formem part de les dues entitats, jo puc dir que personalment formo part de l'esmentada plataforma tan sols com a Maria Jesús Porqueras.
Així doncs, si nosaltres no ho hem barrejat,no cal que no ho faci l'home dels nassos.

Anònim ha dit...

Gràcies MARIA JESÚS, queda tot aclarit, sempre ni ha que barregen la gimnàstica amb la magnèsia i sa de pendre paciència. Sembla que no tinguin gaire feina, i ni ha molta per fer.
MONTSE

Anònim ha dit...

Desprès de que l'ajuntament el passat cap de setmana fes una bona feina{jeje} , ara resulta que no es devien mirar el calendari per posar la festa d'hivern , ni la historia del nostre poble demà es el dia que els nacionals van entrar al poble .Els d'esquerres havien de governar per celebrau.

Anònim ha dit...

Anònim del dia 14;
Una mica rebuscadet el teu argument sobre l'entrada dels nacionals al poble fa exactament 71anys. Sempre hi ets a temps de celebrar-ho, ningú t'ho impedeix.

Tingues mala salut pèr fer-ho.

Anònim ha dit...

Si no recordo malament a una persona que havia de ésser fill il·lustre no se'l va fer pel seu passat per tant, jo també amb miro al passat del poble, que per algunes coses es mira i per altres no.

Anònim ha dit...

T'equivoques de ple, anònim. Això que dius tú és el que els malintencionats del poble van voler fer creure a la gent.L'argument real de tot això, en el seu degut moment ja el va conèixer la persona implicada.

Anònim ha dit...

Sr. Anònim, potser és vosté qui no està ben enterat de com van anar les coses, ja que tinc entès que SÍ que va ser per això i més.
No volgueu cambiar els fets.
A l' anòmin que desitja mala salut que pensi que potser la tingui ell aquesta mala salut, això no es pot desitjar a ningú, almenys que siguem persones.
UN LECTOR DE FORA VILA

Anònim ha dit...

res home res;
Per celebrar l'enrada dels franquistes al poble,. MALA SALUT!!

Anònim ha dit...

Aixo , aquest que posen el dia de festa quant no toca , per aixo podien haver deixat la segon pascua ,que per fer-ho una setmana havans no calia canviar-la.
Senyors els calendaris estan per mirar, i no per tenir-los penjats a la paret.