dimarts, 19 de gener del 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp impulsa les polítiques de joventut



El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i els alcaldes de Prades, Santiago Pons; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana; d'Alforja, Josep Viñas; i l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a les polítiques de joventut en aquests municipis.

El conveni implica la contractactació, per part del Consell Comarcal del Baix Camp, d'un dinamitzador juvenil que treballarà junt a les Regidories de Joventut en la redacció del Pla Local de Joventut en cada localitat adscrita al projecte. Aquest professional tindrà una dedicació de 7 hores i mitja en cada municipi, de les quals quatre es destinen a l'atenció directa amb els joves, preferentment a les tardes i els caps de setmana.

Una de les primers accions conjuntes promogudes dins del conveni és la sortida a la neu, que tindrà lloc entre el 29 i el 31 de gener a Port Ainé i on prendran part uns 40 joves d'arreu de la comarca. Es calcula que al Baix Camp hi ha uns 1.200 joves d'entre 15 i 35 anys.

Font: www.reusdigital.cat

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Com és que CIU ha presentat una denúncia a urbanisme per les obres de l'ajuntament quan va votar a favor d'aquestes en un ple? Veig que el Samblai no és l'unic que no és conseqüent amb el que diu, CIU tampoc no sap per on navega. Quin fàstic que fa tant d'odi acumulat! I els d'ERC no us canseu de ser sempre l'ase dels cops? Foteu patada a l'arna i governeu en minoria!

Anònim ha dit...

BE tal com diu " VOSALTRES ESTEU AL AJUNTAMENT , PERO EL POBLE ES DE TOTS" PROU PILONS I ARA PER MES INRI FARISTOLS AL MIG DEL CARRER QUE SI JA SON ESTRETS ARA ENCARA MES , QUIN POC CAP SENYORS.

MIQUEL ALFORJA ha dit...

Resposta al primer Anònim. CiU va denunciar les obres de l'Ajuntament perquè no compleixen amb la normativa municipal, jo crec que l'Ajuntament ha de ser el primer que ha de complir amb la llei, perque si no la compleix ell, com vol fer-la complir als altres?.
I en quan a donar patada a l'arna i governar en minoria, això és impossible, amb tres regidors no es pot formar govern, l'únic que poden fer és que siguin impressindibles per aprovar les qüestions municipals.
A veure si n'aprens.

Anònim ha dit...

Miquel Alforja,
Que l'ajuntament no compleix la llei ho dius tú i qui ho ha de dir es un jutge.

Per altre banda l'ajuntament no actúa com li dona la gana si no que qualsevol obra que fá està controlada per Urbanisme i signada per arquitectes en aquest cas de la diputació i desrprès de ser aprvat el projecte en ple municipal on per cert CiU d'Alforja hi va votar a favor.

Per tant hauries de vigilar una mica abans de fer afirmacions tant categóriques.

muntsa ha dit...

miquel, en primer lloc crec que s´ha de dir en veu alta que CIU,es contradiu en la denúncia que han posat, ja que en el seu moment han votat a favor,i no es de rebut,ara que s´apropen eleccions fer números de cara a la galeria,i per cert anònim no podem governar en minoria, ja que els regidors son 3 de cada partit.
muntsa

MIQUEL ha dit...

Jo no se si CiU va votar a favor o en contra de les obres, però el que si se és que la llei diu el que diu i sa de complir i l'Ajuntament na de donar exemple.
En quan a les properes eleccions, encara falta molt i poden passar moltes coses. No vulguis posar-ho per escusa de les males gestions
MIQUEL

Anònim ha dit...

Us heu passat aquest temps de la legislatura barallant-vos i insultant-vos entre vosaltres (equip de govern)i ara us corren les presses per carregar-vos als regidors de CiU, Que potser us fan por?. Penseu que vareu ser vosaltres qui no els va voler al gover i hauria estat molt bona cosa de treballar tots junts pel poble. Ja era hora que CiU fes una mica d'oposició perquè tanta bondad no crec que sigui bo.

Anònim ha dit...

Si no ho tinc malt antes , jo diria que tas equivocat de bloc ja que van esser uns altres que no els van voler al govern, ha i fer oposició esta be pero fer-la de tu mateix no crec que sigui massa correcte.