divendres, 29 de maig del 2009

“Compra al poble, ho tens a mà”

Aquest és l’eslògan de la campanya que posa en marxa, l´Àrea de Turisme i Comerç de l´Ajuntament, amb la col·laboració de 24 establiments comercials del poble.
Aquesta acció promocional està pensada per estimular la compra i el consum en els establiments comercials d’Alforja i es desenvoluparà entre el 25 de maig i el 12 d´agost de 2009.
La promoció consisteix en oferir al client un tiquet per una compra minima de 5 euros, tiquets que seran numerats i que entraran en un sorteig el dia 17 d’agost de 2009.
El guanyador/a, s’endurà un viatge de cap de setmana a París.
Consulteu les bases de la promoció al web www.alforja.cat

dijous, 28 de maig del 2009

Connecta’t a la TDT !!

A partir del 31 de desembre d’enguany, és a dir, d’aquí una mica més de nou mesos, es produirà l’apagada analògica a tots els canals estatals, nacionals i locals. Això vol dir que, si no disposem d’un aparell de televisió amb descodificador de TDT (extern o integrat en el mateix aparell), NO podrem continuar veient la televisió.
La Televisió Digital Terrestre (TDT) és el sistema de difusió digital del senyal de televisió que substituirà la difusió analògica tal i com la coneixem ara, la qual desapareixerà totalment. La televisió digital és també un servei de televisió gratuït, com el d’ara, però amb més qualitat, amb més canals disponibles i amb més oferta en català.
Per rebre-la, cal tenir en compte tres factors: ser en zona de cobertura, tenir la instal·lació adaptada i disposar d’un descodificador. Alforja és en zona de cobertura i, per tant, ja tenim les condicions tècniques exteriors per rebre el senyal digital sense problemes.
Cal però, que adaptem l’antena del nostre edifici si vivim en una comunitat de veïns i que, a més, incorporem al nostre TV un descodificador digital, si és que no venia integrat en el mateix aparell. Els descodificadors TDT no són gaire cars i, de fet, la majoria d’aparells de TV nous ja el porten integrat sense cap problema.

Recordeu, doncs, que abans de finals d’any és necessari adaptar l’aparell de televisió: NO cal comprar-ne un de nou, sinó afegir-hi un aparell descodificador del senyal.

A la pàgina www.tdt.cat de la Generalitat hi podem trobar informació complementària i un cercador de zones de cobertura de la TDT.

dimarts, 26 de maig del 2009

Presentació del Pla Catalunya Connecta al Baix Camp.

El Regidor de Turisme, Comerç, Indústria i Promoció Econòmica ha assistit, a la presentació del Pla Catalunya Connecta al Baix Camp.
La presentació feta a la Sala d´Actes de la Seu del Consell Comarcal del Baix Camp, ha anat a càrrec del Secretari de Telecomunicacions del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, Senyor Jordi Bosch, que ha estat acompanyat del Director de Serveis Territorials, Senyor Francesc Tarragona.
Catalunya Connecta és el pla d´actuacions en infraestructures i serveis de telecomunicacions que ha de proporcionar cobertura de telefonia mòbil, d´internet de banda ampla i de TDT a tots els nuclis de més de 50 habitants, i a tots els polígons industrials de Catalunya.

dijous, 21 de maig del 2009

Obertura d’un nou comerç a Alforja.

Convidat per la Sra. Rosa Maria Doce, promotora del negoci, el Regidor de Comerç i Promoció Econòmica va visitar les instal·lacions del nou “Garden Center”, quedant gratament impressionat per la qualitat i modernitat de les mateixes.
Encara que el nom del centre no es definitiu, podria ser “Les Dotze Roses” el nom comercial triat, fent al·lusió a la seva propietària.
L’obertura al públic serà, segons la Rosa Maria, a finals d’aquest mes.
Com és habitual, la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica , fa costat als comerciants locals, sobre tot en matèria de promoció i assessorament.
Desitgem molt èxit a la Rosa Maria Doce i la felicitem per aquesta iniciativa empresarial.

dimecres, 20 de maig del 2009

Jornada informativa organitzada per l´Agència d´Energia de Tarragona.

Ahir, a la Sala d’Actes de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, es van presentar les noves “Línies d’ajuts per a la promoció de l’eficiència, l’estalvi energètic i les energies renovables”.
El Regidor d´Indústria va assistir a la presentació, així com al debat col·loqui que continuà entre els assistents i els diferents representants de l´Institut Català d´Energia.

Festivitat de Sant Isidre

Per celebrar la festivitat de Sant Isidre, i com ja és tradició cada any, la Cooperativa Agrícola d´Alforja va organitzar un berenar.
El Regidor de Medi Ambient i Agricultura va acudir a l´acta, atenent a l’amable invitació que la Cooperativa li va fer arribar.