divendres, 4 de desembre del 2009

Interior prohibeix les manifestacions de la Falange el 13 de desembre



S'ha proposat que es facin un dia abans per evitar incidents.

El Departament d'Interior ha notificat que no autoritzarà les manifestacions que la 'Falange Española' volia fer el dia de les consultes independentistes, el 13 de desembre. Interior, però. les ha avançat un dia per evitar incidents.
Segons va informar el Ministeri d'Interior la decisió s'ha pres després d'un informa policial dels Mossos d'Esquadra, que alertava del risc d'aldarulls i a les objeccions fetes pels ajuntaments dels municipis on es faran les consultes i on Falange es volia manifestar.
En la consulta d'Arenys de Munt, el 13 de setembre, Interior sí que va autoritzar la manifestació incialment, però les protestes i el risc de la manifestació van fer que canvies de data la concentració. Tot i això, la Falange va recórrer la decissió i finalment es va permetre que la concentració es fes el mateix dia que la consulta. En aquest sentit, caldrà veure si el partit d'extrema dreta recorre de nou la decissió d'Interior.
La Falange Española va comunicar al departament d'Interior de la Generalitat la seva intenció de manifestar-se el 13 de desembre, coincidint amb les consultes sobre la indepèndencia que es faran a diversos municipis del Camp .

Font: Reusdigital.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tal com havia de ser.Només faltaria que els ho haguessin permès.