diumenge, 13 de setembre del 2009

L´Ateneu en fa 18.

D´esquerra a dreta: Sr. Josep Viñas, Sr. Adam Manyé, Sr Francesc Tarragona, Sr. Pere Joan Pujol.

Brillant celebració dels 18 anys, així com la presentació de les noves dependencies de l´Ateneu Josep Taverna d´Alforja
.
El Sr. Àngel Martorell, President de l´Ateneu, ha fet un extens repàs al passat , present i futur de l’entitat que presideix.

A continuació el Sr. Pere Joan Pujol, President de la Federació d´Ateneus de Catalunya, ha felicitat als socis de l´Ateneu per el dinamisme demostrat, en aquests 18 anys.

El Sr. Adam Manyé, (ERC), Director del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona, a part de felicitar al poble per tant magnifica instal·lació, ha remarcat el moviment cultural tant potent de sempre present a Alforja.

El Sr. Francesc Tarragona, (ERC), Director del Departament de Governació de la Generalitat a Tarragona, s’ha mostrat impressionat de la gran feina feta al edifici, des de la seva ultima visita, l´hivern passat, i s’ha posat amablement a disposició de l’entitat, en vistes a possibles pròximes col·laboracions.

Finalment ha tancat els parlaments, el Sr. Josep Viñas, Alcalde d´Alforja, fent referència a la gran feina feta per l´Ateneu, en aquests 18 anys d’existència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Des de l'Ateneu volem donar les gràcies a tothom per la participació en la festa del 18è aniversari. Especialment, als socis i també no socis que han treballat de manera activa i entusiasta en la posada a punt de les instal.lacions i en la preparació de les activitats.
Moltes gràcies a tots/totes i fins a la propera!

Consell directiu de l'Ateneu Cultural Josep Taverna.