diumenge, 19 de juliol del 2009

Setmana Cultural a la Urbanització Portugal-Alforja

Dissabte 18/07/2009

Els parlaments de la Coordinadora Territorial de l´Institut Catalá de les Dones a Tarragona, Senyora Isabel Sales (Erc), i del Regidor de Turisme i Comerç de l´Ajuntament d´Alforja, van donar el tret de sortida als actes de la Setmana Cultural, organitzada per l´Associació de Veïns de la Urbanització Portugal-Alforja.

La IV Trobada de Puntaires, va ser l’acte mes multitudinari d’aquest dissabte a la tarda.
Més de 140 puntaires de 20 pobles, van fer punta de coixí sota l’ombra protectora de la parada de moreres de la plaça de festes de l´urbanització.Un èxit total.

4 comentaris:

Un Alforgenc ha dit...

Ja es veu, com el regido interlocuto de les urbanitzacions el [SALVADOR]I el senyor Alcalde tambe van ser-hi, jejejejeej home es lògic, com que la gent que demanen coses, per les Urbanitzacios fan demagògia es normal que no hi siguin .


[DURMIENDO CON EL ENEMIGO]

Anònim ha dit...

si, tens raó els de Barqueres en fer-ho molta de demagògia , només cal veure la teva firma.
un de més

Magí ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Magí ha dit...

Hep que el de la demagògia a les barqueres soc jo, la mateixa que el senyor alcalde el dia que va venir a demanar el vot i va prometre el servei de autobús , de franc (SI JO SOC ALCALDE el proxim setembre per a tots el nens i nenes de els Garrigots , les Barqueres i Portugal, tindreu servei d'autobus de franc) paraules textuals, que jo si que hi era aquell dia .

Ha una de les meves frases del bloc es :
Quant un diu que te la consciencia trenqui-la es que comença a tenir problemes de falta de memòria.