divendres, 17 d’abril del 2009

Visita de seguiment a Iamsa-Valira

La direcció de l’empresa Iamsa ha invitat al Regidor d’indústria de l´Ajuntament, per tal de portar a terme una visita de seguiment del pla de reestructuració de la planta d´Alforja.
El Regidor ha pogut constatar in situ en una visita guiada per el Sr. Cochs, cap de logística, que efectivament la empresa ha efectuat els canvis de tipus estratègics que va anunciar al mes de desembre.
Les expectatives son excel·lents ja que, no només no s’ha perdut ni un sol lloc de treball, sinó que s’ha reforçat la plantilla.
A més l’empresa ha ampliat la seva capacitat de emmagatzemen, annexant una nau del polígon Les Sorts.
Celebrem l’èxit de la gestió de Iamsa-Valira.




4 comentaris:

un D'ALFORJA ha dit...

Aixo es bo que es segueixin les empreses del poble, per saver el que si cou, per els temps difícils que corren san de mirar molt les cosses , pero un ANY MES EL DIA 14 ERA EL DIA DE LA REPÚBLICA, I DES DEL PARTIT NO SA FET CAP ACTE, ES QUE LA SECCIÓ LOCAL JA ESTA MORTA, HO PASSEM DELS TEMES MES POLÍTICS I REIVINDICATIUS , o potser es que des de la marxa del cap no hi ha ningun que vulgui tirar del carro, senyor la legislatura comensa arribar a la meitat i de aqui quatre dies ja som denou a les eleccions,potser que us vallugueu una mica o per molt que amb sàpiga greu CiU tornara a governar,


un República, una mica pessimista, pero que creu en vosaltres.

Anònim ha dit...

el 14 era el dia de la república? de la catalana o de l'espanyola?
VISCA CATALUNYA LLIURE!!

Anònim ha dit...

podrieu celebrar el 14 de juliol que és el dia de la república francesa...

Anònim ha dit...

Es fan coses no gaire boniques, com ficar-se amb el Casal d'Avis, o amb el menjador escolar (fotre merder). Millor fer coses positives que en aquest poble n'estem molt mancats.
vosaltres què hi dieu?. Potser els vostres socis no són tan bons com pensaveu.