dimarts, 4 de novembre del 2008

NOTA INFORMATIVA


Apreciats vilatans i vilatanes,

És el nostre deure, per lleialtat als nostre votants i per transparència vers el poble, anunciar-vos que el nostre cap de llista, en Ricard Gené i Andújar, per motius personals, deixarà d’exercir totes les seves funcions a l’Ajuntament, a partir del pròxim 6 de novembre, dia que es farà oficial la seva dimissió en el Ple extraordinari que es durà a terme.

Els atacs a la vivenda del regidor del passat 25 d’agost per part d’un grup d’adolescents van obrir un període de reflexió sobre la funció pública del nostre representant que ha desembocat en la citada dimissió. Des d’aquestes línies reiterem el nostre més fervent suport al Ricard i a la seva família així com el nostre total rebuig i denúncia de qualsevol acte d’aquestes característiques. En aquest sentit, seguirem aprofundint en el nostre compromís electoral de lluitar contra l’incivisme i fomentar la seguretat ciutadana.

Des del primer moment, la Secció Local d’ERC a Alforja ha treballat per tal de trobar una solució satisfactòria. És així com, amb tot el suport de la Secció, proposarem al Sr. Alcalde que sigui l’Andreu Serra qui ocupi la vacant a l’Ajuntament, al ser qui té una disponibilitat més gran per poder dedicar-se al càrrec i, per tant, qui més podrà avançar en les tasques del govern municipal.


Estem segurs de la seva vàlua i sabem que afronta el càrrec amb molta il·lusió i empenta, per tal de realitzar una gran labor en les seves noves funcions. No dubtem de que així serà. També us anunciem que el nostre regidor Xevi Vilella passarà a ser el nou Tinent d’Alcalde.

La Secció Local vol agrair al Ricard tota la feina feta en aquest any i mig al Consistori, que ha fet amb molta intensitat i constància, sempre tenint com objectiu el bé del poble i la millora del servei als ciutadans des de l’Ajuntament. Moltes gràcies, Ricard. La seva experiència ens servirà per obtenir un plus de qualitat i eficiència en el treball diari de la Secció i dels nostre regidors.

Com no podia ser d’una altra manera, malgrat informacions interessades dient el contrari, el grup municipal d’ERC no s’ha replantejat el Pacte de Govern signat al començament de la legislatura i seguirem treballant per assolir-ne tots els objectius, també descrits en el nostre programa electoral.

Restem a la vostra disposició.

33 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo hem sona molt el mateix text camviant algun nom i ja esta

ha veure si ara va de bo

KidNova ha dit...

20 paraules i 8 faltes d'ortografia, no està malament, millor que restis en l'anonimat noi.

Per altra banda, lamentar la dimissió del Ricard i tot el que la ha provocat.

Anònim ha dit...

kidnova ,he visto un lindo gatito?

KidNova ha dit...

Postejador anònim ara passaré a relatar-te quelcom, no és cap secret qui sóc, tothom ho sap perquè tinc un blog públic i mostro la meva identitat a qui la busca, es podria dir que soc valent, si, valent que és tot l'oposat a covard.

Ves quina casualitat!

Anònim ha dit...

Comte am la propotencia i la xulesca del nou regidor.

Anònim ha dit...

escolta, que hi tens un problema personal amb el nou regidor, per que si abans de començar ens tractem així, anem molt malament, no et sembla?
no creus que fora més positiu posar-hi el nom, perque des de l´anonimat es poden dir moltes coses.....
mussol

Anònim ha dit...

Tenir ganes de fer bè les coses , no es tenir propotencia.

Anònim ha dit...

Han pasat dos mesos i escaix d'uns fets que porten a dimitir al vostre cap de llista.
Que pasa que ara feu públic aquest manifest?
Quina credibilitat voleu donar als vostres votants?

Votant descontent.

Anònim ha dit...

Quina llàstima que deixeu que us passin aquestes coses, sense que ningú faci res al respecte. Ni sen senti a dir res.

Anònim ha dit...

Als anònims:
Seria bò no amagar-se darrera d'un anònim. És molt fàcil queixar-se des de l'anonimat.
Pel que fa al "votant descontent", crec que en el comunicat queda clar la cronologia dels fets i, per tant, pots veure que fins ara no podíem anunciar res, doncs la dimissió s'ha produit el 6 de novembre. Si necessites més aclariments, seria bó saber amb qui parlem.
Pel que fa a l'altre anònim, no sé a quines coses et refereixes, i per tant, tampoc el que havíem de fer o dir. Esperem que ens expliquis millor al què et refereixes i, com he dit, sabent amb qui parlem.
Roger H.

Anònim ha dit...

L´Alcaldia informa:
L’Alcaldia, atesos els esdeveniments succeïts en els darrers dies, informa que:

1. El dilluns 3 de novembre es va presentar la dimissió del regidor, Sr. Ricard Gené i Andújar, cosa que comportarà la modificació de la composició de l’Equip de Govern.

2. Fins al moment que el Sr. Andreu Serra i Salvat es faci càrrec de la regidoria corresponent i rebi la delegació de funcions, aquesta Alcaldia es farà càrrec interinament de les àrees d’hisenda, cultura, esports i lleure.

3. La Tinença d’Alcaldia serà exercida, també de forma interina, pel regidor, Sr. Xavier Vilella i Àvila.

4. L’Alcaldia aprofita l’avinentesa per comunicar als veïns i veïnes d’Alforja que l’activitat municipal no ha estat afectada, en cap moment, per l’esmentada reestructuració interna i que els assumptes propis del consistori han estat atesos amb l’atenció i diligència habituals.

5. Aquesta Alcaldia vol agrair al Sr. Ricard Gené la tasca que ha dut a terme durant aquests disset mesos i la seva dedicació al govern municipal, alhora que dona una cordial benvinguda al nou regidor amb la confiança que la seva labor sigui ben profitosa.

L´Alcalde
Josep Viñas i Juncosa
el 6 ,el 8,el 3 quin dia?

andreu ha dit...

Anònim de les 14:48, a més de fer anar el "copiar y pegar" hauries de llegir la nota informativa.

La dimissio es fa oficial el dia 6, tot i que ja se sabía. Dels sis paràgrafs de la nota informativa només un parla dels motius de la dimissió, els demés intenten explicar com quedarán les coses i un altre es per donar les gràcies al regidor dimitit per la feina feta.

Pots seguir intentant criticar, segur que milloraràs, però als anònims sels hi dona millor la tele, tomates, corassón corassón i coses així.

Si un día firmes els teus escrits amb normalitat, jo mateix et respondré qualsevol dubte que tinguis.

salut.

Anònim ha dit...

Que molesten el anònims ???

Això, no ès un bloc ???

Feu censures encobertes ???

Anònim ha dit...

si tanto os molesta lo de los post anonimos ,aun a riesgo de perder la mayoria de post, lo que deberías hacer es
ir al panel de tu blog, buscar en Configuración la pestaña
Comentarios, y allí seleccionar las opciones que te dejen satisfecho.
Todo está muy claro allí, así que, si te topas con algún
inconveniente, aquí estamos para ayudarte. Lo que hago en mis blogs es
aceptar sólo comentarios de usuarios registrados, y tengo activada la
moderación de comentarios, por lo que los comentarios no salen
publicados hasta que yo no los haya leído y aprobado. ¿Te serviría
algo de eso?

muerto el perro se acabo la rabia

Magí ha dit...

Una part de les persones que escriuen als blocs utilitzen l'anonimat potser per poder dir coses que no dirien si es seves qui son , i aixo es part del mont dels blocs.

Anònim ha dit...

Efectivamente existe en el mundo de los blogs la opción de opinar desde el anonimato y las opiniones de los anónimos pueden ser tan respetables como la que más.

Lo que no es de recibo, ni en el mundo de los blogs ni en ninguno, es agredir verbalmente amparándose en el anonimato. Obrar de esta manera deja al agredido en la indefensión más absoluta y constituye una acción radicalmente injusta que, por sí misma, ya dice más que suficiente acerca del que la lleva a cabo.

KidNova ha dit...

Només un aclariment: cap comentari és anònim, tots tenen un registre de blogger (per exemple: postID=8212254981358396036, del primer anònim) una IP adscrita (365,458,225,i 3 numeros més) i aqueta IP un nºde contracte, el nº de contracte un subministrador, una zona un prefix i una enrutada. Amb tot això pots trobar el punt de connexió, el nº de telèfon del abonat i la direcció.

Tot això és 100% legal ja que totes aquestes dades te les proporciona blogger si les hi demanes o surten al sninystat, ho pot mirar tothom lliurement, no cal cap permís ni autorització.

Queda clar que només és pot fer amb connexions físiques, les del 3g només et dona la geoposició amb +-3m.

Si es vol disposar d'un total anònimat hauràs de doblar el router i fer dobles dinàmiques, ja que les IP's dina`miques responen a un patrò i tambñe es rastrejen, hi han dotzenes de programens destinats a això.

El més curiós és que tota aquesta tecnologia s'ha desenvolupat per a seguir les visites redireccionades per els .ads i aixì inundar-te de propaganda, banners i més banners, popups i pàgines que s'obren per la cara.

Ara: com ho fem per a que s'ens respecti l'anonimat? Molt fàcil: Us coloqueu a una de les 3 terrasses que hi ha a la plaça del mercadal del poble en questió, busqeu una wifi lliure o de administrador justet (el 50% dels passwords son els de defecte)i a postejar desde cal veí!

ObiWan Kenobi.

(trobat, copiat i pegat)

Anònim ha dit...

Veig que finalment heu fet fora els anòmins amb la por i la mentida.
La BRIGADA DE INFORMACION d'en MANUEL FRAGA, també va tancar boques amb la por. No teniu cap altre comentari des de el 13 de novembre.
No he vist cap comentari que donés lloc a tal actitud. Realment, sou gent d'Esquerra?

Votant decebut.

PD. Una pista, per si voleu buscar-me, el meu prefix és el 977, és impossible que localitzeu a cap anòmin.

Esquerra Alforja ha dit...

Tal com ha dit en Kid, és relativament senzill saber qui és els que hi ha darrera d'un anònim, sobretot si es fa des de l'ordinador de casa... tot i amb això, em sembla que naltros no hem utilitzat cap mètode per a esbrinar qui és o deixa de ser, cap dels comentaristes anònims. I acusar-nos d'utilitzar mètodes de la policia franquista, doncs és una mica fort, no?
Potser hauriem de fer una enquesta, entre els anònims, per saber si no han comentat res per por, o per què tenien altre feina...

Anònim ha dit...

Aquest anònim sí que es mereix una resposta però algun dels anteriors no? Què potser us ha tocat la fibra?
Quin canvi de política, no?

P.D.: Visca els anònims en els blocs, l'important és l'opinió i no de qui és aquesta.

Aspirant

Anònim ha dit...

Tots som anònims, jo escrit que em dic Jordi , i tu penses que és aixi ?
jajajajajjajaja.
Jordi

Anònim ha dit...

Als votants descontents:
Quan el grup d'ERC va decidir presentar-se a les eleccions municipals, va ser per intentar canviar la dinàmica de les decisions polítiques a l'Ajuntament.
Si la decisió d'abandonar la regidoria per part d'un dels regidors (per qüestions personals), invalida tota la feina feta pel mateix i per tots els altres, sóu vosaltres mateixos qui ho heu de valorar.
Els dos regidors que continuen i el que hi entra de nou, juntament amb tot el grup, seguirem treballant per aconseguir allò que ens havíem proposat.
A partir d'aquí, podreu valorar-ho i decidir mantenir-nos o no la confiança.
Sí que m'agradaria que deixéssim personalismes de banda, i que tots junts fóssim capaços de veure la feina que es fa bé, ademés de fer crítica constructiva(si convé , a través dels anonimats) per aconseguir tot allò que, podent-se fer, encara no s'ha fet.

m. jesús

Anònim ha dit...

En data del 8/setembre/2008 has ve fer pública una queixa en el vostre blog sobre el paviment malmès de la baixada del castell que aleshores ja feia uns mesos que ens veien les pedres escampades pel terra de la baixada, i em data d’avui quasi tres mesos desprès la situació segueix exactament igual. ELS FETS PARLEN PER SI SOLS.


Això no denota una certa desídia pel actual equip de govern? Vosaltres que pensa-ho?

Anònim ha dit...

A M. Jesús. Trobo perfecte que tot l'equip de govern continui treballant pel bé del poble. És el que cal fer.
Però, segons tinc entès, el regidor que ha deixat la regidoria no ho ha fet per qüestions personals, sinó per motius de problemàtica social del poble que entre tots no li heu sabut donar suport per resoldre'ls.
Espero que continueu treballant.
Ànims.

andreu ha dit...

Benvolgut anònim.

Tal com se't va comunicar l'anterior vegada que exposaves aquest problema,(suposant que també fossis tú qui ho va exposar) nosaltres ho vàrem comunicar al regidor corresponent, Sr. Taverna, que pel que sabem està fent les gestions neceràries per subsanar el problema. Sento que pensis que tot plegat denoti desidia per part de l'equip de govern tot i que entenc que ho diguis, pero de ben segur crec que no ho penses, ja que com deus saber l'equip de govern abarca masses coses per pensar que un problema puntual denoti que TOT l'equip de govern està ocios.

Salut.

Anònim ha dit...

A l'anònim que m'ha contestat:
No entraré en un debat aquí, penso que no és el lloc. Si sabés qui ets podria parlar amb tú, però com que suposo que tu sí que saps qui sóc, si vols en podem parlar.

m. jesús

Anònim ha dit...

escolta, anònimm,esta molt bé que facis servir aquest blog per exposar les teves queixes, però es un blog d´esquerra, i això de la baixada del castell, es un tema del municipi,per tant nosaltres,
el que podem fer es portar-ho a l ´AJUNTAMENT,i que el regidor corresponent ens faci cas, i si més no,el que podries fer, anar a fer una denúncia a l´AJUNTAMENT, i si no fer algun comentari a la pàgina web.
muntsa

Anònim ha dit...

com voleu que al ajuntament li facin cas a ell si fa cinc mesos que no us fan cas a vosaltres que hi esteu a dins...

Unknown ha dit...

Bon Nadal!

Anònim ha dit...

felicitats al equip de govern format pels "dos grups" per la seva celeritat en que han solventat el problema del paviment de la baixada del castell... i en tan sols un any i mig, quina eficàcia¡¡¡¡ aquí es demostra la gran capacitat de reacció per tal de solucionar les petites adversitats en el dia dia de la nostre comunitat. Enhorabona

Anònim ha dit...

la veritat es que té raó..el tema de la baixada ja fa una mika de pudor..

Anònim ha dit...

A l'anònim que es queixa de la baixada del castell:
t'has queixat mai directament al regidor responsable d'aquesta àrea?
Ademés, a mi em van dir una vegada ja fa molts anys, que les queixes o suggerències, millor fer-les per escrit a l'Ajuntament. Així en queda constància.

Anònim ha dit...

el que sí que queda constància son els fets que parlen per si sols.