dimarts, 27 de maig del 2008

Aniversari

Ara farà un any que el grup d'ERC-AM va accedir a l’Ajuntament d’Alforja després d’una campanya electoral amb un suport molt important de tots els que vam formar la llista.

Una de les fites de la nostra campanya va ser intentar trencar la bipolaritat que vivia el poble amb la unitat de totes les forces polítiques.

Després d’un any podem parlar de massa bona voluntat per part d’aquest grup, quan hi ha dos galls en el mateix galliner no pots posar-te al mig.

CiU ens dóna l’alcaldia a canvi que el Viñas no sigui alcalde.
PM i el Samblai accepten que Esquerra li ofereixi a CiU posicions de govern. Al nostre entendre aquesta segona postura donava peu a un govern d’unitat, d’acord amb el nostre programa, i es signa el pacte de govern.

La meva opinió és que dos galls al mateix galliner no poden entendre's mai, rancúnies del passat sense intenció d' oblidar-les?

Tergiversacions interessades ... ???

Ricard Gené.
Secció Local d’Esquerra d’Alforja.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Recordem també el segon aniversari de la secció local.
Apunta't .

Anònim ha dit...

Doncs ja va ser llàstima que no hi hagués voluntat per part dels dos galls...

Anònim ha dit...

Si els tres anys que queden, CIU ha de continuar mostrant aquest ressentiment, ho tenim clar!

Anònim ha dit...

Per crear Alforja medieval es decideix que tothom que vulgui vagi disfressat per fer més ambientació (bona idea pq sinó per la gent que vingui de fora seria una merda medieval). Segons tinc entès, la Marta Jassans, s'ofereix per aconseguir la roba (perfecte! tothom que forma part de la Comissió Organitzativa dels 850 anys ha de col·laborar), però llavors aquesta roba que per tenir-la has de pagar (com és lògic) només es assequible per qui forma part de l'Associació de Dones. Com quedem, organitzem una cosa PEL POBLE entre tots o només és per la "burgesia"?
Està perfecte que la vostra idea fos treballar tots junts pel poble, però fins a quin punt cal que ERC es deixi trepitjar?? Defenseu el que és vostre i les vostres idees!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó amb això de la roba. No pateixis que buscarem una solució.T'ho diu un membre de la Comissió Organitzadora.

Anònim ha dit...

Tinc entés que si et fas socia de l'associació de dones al moment pots adquirir la roba per un modic preu,.. o alguna cosa així.

Tothom escombra cap casa seva, quan cap on s'ha d'escombrar es per al poble. LLeig per l'associació.

Anònim ha dit...

""""Està perfecte que la vostra idea fos treballar tots junts pel poble, però fins a quin punt cal que ERC es deixi trepitjar?? Defenseu el que és vostre i les vostres idees!"""

Anònim . no entenc aquets comentari . Qué passa qué els 850 están organitzat´s per ERC o és una festa de tots ? .
Si es d´ERC per qué es va fer una comisío de festes ? .
Potser l´historia està en que ERC vol fer punts ?

Anònim ha dit...

Pel anonim de les 22:15.

El 850 anniversari es una festa per al poble, per tot el poble. ERC té la regidoría responsable de l'organització.
No es va crear una comissió de festes, si no, un comité organitzador, (llegeix el post del 8 d'abril), on hi ha representat gent de tots el àmbits alforgencs tant culturals com politics.

La responsabilitat d'ERC es aconseguir que sigui una festa assequible per a tot el poble i amb la máxima representació possible, bet aqui la recerca de solucions per fer que les disfresses siguin més assequibles.

A ERC no li cal fer punts devant de ningú, només fent les coses ben fetes ens donem per satisfets.

Salut.

Andreu

Anònim ha dit...

Bona idea la festa desl 850 ays del meu poble,i per el primer aniversari i que siguin molts mes, pero no estic massa content, am que La Finestra ja fa quienze dies que es va repartir pel poble i aqui a les Barqueres en cara no la tinguem. El paper informatiu dels actes de la festa dels 850 any, ja fa tres dies que es va passar pel poble i aqui a Les barqueres en cara no el tanim i crec que a Portugal tampoc.

Crec que ja comensa a esser hora de comensar a apretar als companys de l´Ajuntament, i comenssar a desplagar el nostre programa electoral ver les Urbanitzacions, comensar a tenir realment contactes bilaterals, per comensar a possar les basses de l´absorcio i la intecracio de les Urbanitzacions al poble,¡¡¡ que per aixo escobren els impostos!!!

¡¡Visca la terra lliure!!!salut i Visca la Republica

andreu ha dit...

Anonim de les 23:35

TENS TOTA LA RAÓ!!

Anònim ha dit...

Vec que no mes el 50% de els papers dels que feia referencia l´ultima vegada que baix es criure al bloc,an arribat, per que la revista de l´ajuntament no arribat en cara a les Barqueres.

¡¡visca la terra lliure!!!salut i visca la republica-