divendres, 22 de febrer del 2008

Motius del canvi

Degut als molts problemes que teníem amb l’anterior bloc (dies en que era impossible conectar-se al servei, documents que han desaparegut, comentaris repetits, la poca capacitat d’emmagatzemar fotografies, o d’altres tipus d’arxius, etc.), hem decidit canviar-lo de lloc.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aaa

Anònim ha dit...

Penjar 1blog requereix cert esforç de mantenimemt i de implicació x tal d'actulitzar i renovar contiguts.L'ultimà experiencia em demostra que no esteu prou preparats x akesta tasca ja la deixadesa com heu portat el darrer fa que dubte del exit.

Anònim ha dit...

si no calia que canbiesiu pel interes que heu demostrat en actualizar l´altre bloc

tots igual

Anònim ha dit...

un bloc en castella no ni ha en catala
ja us val

Anònim ha dit...

Anònim , per a òn veus el castella ?
Jo el busco i no el trobo .

Esquerra Alforja ha dit...

Potser teniu raó, portar un bloc requereix un esforç constant de dedicació, per tal de publicar-hi de forma regular. No sé si aquesta nova etapa, “blogguera”, comportarà una publicació més constant que la última etapa de l’anterior bloc, però s’intentarà. Pel que fa al castellà, si que hi ha una petita part que hi està, la que fa referència al nombre de visites del bloc... però és que és un servei extern a Blogger, i les opcions que dona són les següents: Anglès, Italià, Espanyol, Francès i Alemany. Però no cal patir, ja ho solvataré. Des d’ara estarà amb italià, que és una llengua no imperialista (avui dia), i que no “ataca” la catalana, com si fa l’espanyol i el francès, i ens queda més propera que l’alemany.