diumenge, 20 de març del 2011

Trobada a Montblanc


Caps de Llista del camp de Tarragona


Caps de llista del Baix Camp

Avui trobada i dinar de germanor a Montblanc entre els caps de llista d’ERC al Camp De Tarragona i el President del partit Joan Puigcercós.

dissabte, 19 de març del 2011

Per molts anys!


Tal dia com avui fa 80 anys, després de dos dies de Conferència d'Esquerres Catalanes, neixia Esquerra Republicana de Catalunya i Francesc Macià era escollit per aclamació president del nou partit.
L’experiència acumulada en 80 anys no ens fa pas perfectes, però sí necessàriament madurs, coratjosos i constants en les nostres revindicacions independentistes.
Per molts anys, gent d'Esquerra!!!!!

dimarts, 15 de març del 2011

divendres, 11 de març del 2011

EL NOSTRE CAP DE LLISTA


La Secció Local d’Esquerra a Alforja ha designat Sendo Martorell i Rovira per encapçalar la llista d’ERC a les eleccions municipals del 22 de maig.
Així doncs l’actual regidor república, tornarà a formar part de la candidatura d’Esquerra com ja va fer al 2007.

Sendo Martorell i Rovira (28 de febrer de 1959), està casat i té dos fills. És tècnic en PRL, ha cursat estudis de marketing i una té una llarga experiència laboral en el món del turisme, parla diversos idiomes.
Milita a Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2003, és president de la Secció Local d’Alforja, secretari de política municipal de l’executiva permanent comarcal del Baix Camp, regidor a govern a l’Ajuntament d’Alforja des de l’any 2007 i portaveu del grup municipal d’ERC.