dimecres, 27 de gener del 2010

diumenge, 24 de gener del 2010

Presentació de la Plataforma Alforja Decideix.


Foto: Tjerk Van Der Meulen


Davant de un públic que omplia la Sala d’Actes de la Casa de Cultura, on també era present algun mitjà de comunicació, la Junta Directiva al complet de la Plataforma Alforja Decideix, han anat explicant, la finalitat de la creació de la plataforma així com lo que es pretén dur a terme, a través de la mateixa.
Desprès de la brillant exposició per part dels membres de la plataforma, han pres la paraula els representants de Maspujols Decideix i Almoster Decideix, posant-se molt amablement a disposició dels organitzadors del referèndum a Alforja i explicant les seves experiències en les consultes que van dur a terme el 13 de desembre passat.

divendres, 22 de gener del 2010

Entregat el TV de 42”, de la campanya “Per Nadal, pensa en el comerç local"



Entrega del televisor de 42 polzades, de la promoció organitzada per
la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alforja, “Per Nadal pensa en el
comerç local”.
La guanyadora, la Sra. Àngela Llorach Ribas, es troba convalescent de un
problema de salut, és per aquest motiu que ha recollit el premi la seva
filla Araceli.
Felicitats!

dijous, 21 de gener del 2010

Instal•lada la nova senyalització turística.



Aquests darrers dies s’ha acabat de instal•lar al municipi una nova senyalització turística, on s’invita al visitant a descobrir els llocs més emblemàtics del nostre poble.
La ruta pensada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alforja, ha estat finançada al 100% pel Consell Comarcal, i forma part de una campanya que el Consell esta fent a diversos pobles del Baix Camp, sota la marca “Muntanyes de la Costa Daurada”.
La campanya pretén atraure la major quantitat possible de turistes que visiten la nostra costa, cap a l’interior de la comarca.

dimarts, 19 de gener del 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp impulsa les polítiques de joventut



El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i els alcaldes de Prades, Santiago Pons; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana; d'Alforja, Josep Viñas; i l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a les polítiques de joventut en aquests municipis.

El conveni implica la contractactació, per part del Consell Comarcal del Baix Camp, d'un dinamitzador juvenil que treballarà junt a les Regidories de Joventut en la redacció del Pla Local de Joventut en cada localitat adscrita al projecte. Aquest professional tindrà una dedicació de 7 hores i mitja en cada municipi, de les quals quatre es destinen a l'atenció directa amb els joves, preferentment a les tardes i els caps de setmana.

Una de les primers accions conjuntes promogudes dins del conveni és la sortida a la neu, que tindrà lloc entre el 29 i el 31 de gener a Port Ainé i on prendran part uns 40 joves d'arreu de la comarca. Es calcula que al Baix Camp hi ha uns 1.200 joves d'entre 15 i 35 anys.

Font: www.reusdigital.cat

dimarts, 5 de gener del 2010

Els treballadors del grup Valira, és mobilitzen.



Farts dels incompliments econòmics per part de l’empresa, els treballadors del grup Valira, del que forma part Iamsa a Alforja, han portat a terme una primera protesta en forma de plantada de 15 minuts, davant de una de les instal•lacions que té el grup a Reus.
Els membres del comitè d’empresa i representants sindicals, no descarten noves i més importants mobilitzacions, tant a les plantes de Reus com a la d’Alforja.
L’Ajuntament d’Alforja a través de la seva Regidoria d’Indústria, ja s’ha posat a disposició dels representants sindicals, per ajudar-los en tot allò que considerin necessari.

dilluns, 4 de gener del 2010

Diables catalans es manifesten a Alforja



Colles de diables de Catalunya s'han aplegat aquest diumenge a Alforja per donar suport als Diables i Bruixes del Riberal, de la Catalunya Nord, davant l'imminent aplicació de la directiva europea del foc a l'estat francès.

L'acte celebrat a Alforja ha aplegat centenars de persones de diferents colles de diables com les d'Almoster (Baix Camp), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), o les Borges del Camp (Baix Camp), entre altres. Després d'una cercavila pels carrers d'Alforja, l'acte ha acabat a la plaça de Dalt amb parlaments de benvinguda i també reivindicatius, on s'ha advertit que si cal s'anirà fins a París i Brussel•les a manifestar-se. El punt final l'ha posat una versió molt particular del cant dels segadors, amb una lletra crítica amb la directiva i en defensa de les festes del foc.