dilluns, 31 d’agost del 2009

Acabada la campanya "Compra al poble, ho tens a mà"

Avui dia 31/08/2009, a les 12 del migdia, ha acabat el termini per reclamar el premi de la campanya "Compra al poble, ho tens a mà".
Desprès de dos sortejos públics, davant de la Secretaria del Ajuntament donant fe, i tal com s´indicava a les bases del sorteig, en el seu punt 6è, al no aparèixer cap guanyador, el premi s´ha declarat desert.
Els diners pressupostats per el viatge, es dedicaran al premi de la pròxima campanya, si aixi es decideix entre l´Ajuntament i els implicats en la pròxima promoció.
Gràcies a tots per la vostre participació.

Festa del Pataco

Com cada any, a finals d´agost, és el moment del tradicional Pataco.
Dues-centes persones van poder degustar, aquest plat gastronómic tant típic d´Alforja.

Des d´aquest blog d´Esquerra -Alforja, volem destacar i agrair el gran esforç i la dedicació de l´Associació de Dones d´Alforja, en l´elaborció d´aquest plat, que tanta quantitat de feina don.
I a tu, t´agrada el Pataco o no?

diumenge, 30 d’agost del 2009

FELICITATS CAMPIONS



L'equip de futbol sala Alforja F.S.,.. "els efese" com sels coneix popularment han guanyat la lliga i han pujat de categoria, a més, han guanyat tots els torneijos que han jugat, des de ESQUERRA - ALFORJA,.. nomès podem aixecar-nos i aplaudir.


el seu bloc: http://alforjafs.blogspot.com/




1ª Cursa i caminada de Muntanya d'Alforja "Pujada a l'Ermita de Puigcerver"



Aquest diumenge s'ha celebrat amb gran exit de participació com de públic la 1ª Cursa de Muntanya d'Alforja on aproximadament 200 participants ha gaudit del recorregut establert per l'organització i han disfrutat d'alguns dels productes locals amb un bon esmorzar. També s'han disputat dues curses infantils que han fet les delicies dels més petits.


Des de la regidoria d'esports que juntament amb altres regidories hem facilitat l'us dínstal·lacions municipals per que l'acte fos un éxit hem de felicitar a l'entitat Patxanguerus d'Alforja per la seva promoció continuada de l'esport i pels seus 25 primers anys.

dilluns, 24 d’agost del 2009

Segon i últim sorteig del viatge a Paris.

Un cop esgotat el termini per recollir el premi de la campanya “Compra al poble, ho tens a mà”, s’ha procedit des de l´Ajuntament al segon i últim sorteig del viatge a Paris.
El número agraciat es el:

10564

Ara el guanyador té fins el dia 31 d’agost a les 12 del migdia per recollir el seu premi, de lo contrari es declararà el premi desert.

dilluns, 17 d’agost del 2009

Sorteig del viatge a Paris.

Aquest migdia a la Casa de Cultura, s’ha dut a terme el sorteig del viatge a Paris organitzat per l´Àrea de Turisme i Comerç de l´Ajuntament d´Alforja, amb la col·laboració dels establiments comercials de la vila, en el marc de la campanya “Compra al poble, ho tens a mà”.
La campanya promocional ha estat un èxit, fins el punt que s’han posat a sorteig 34.000 tiquets que els comerciants han repartit en aquests 80 dies de promoció.
El numero premiat es el 10954.

Ara el guanyador, té fins el dilluns 24 d’agost a les 12 del migdia, per posar-se en contacte amb l´Ajuntament, i recollir el premi.
Cas de que no sortí guanyador, es tornarà a repetir el sorteig, el mateix dia 24 i tindrà l’afortunat fins el dilluns 31 d’agost a les 12 del migdia per endur-se el premi.
Si no hi ha guanyador el dia 31 a les 12 del migdia, el premi es declararà desert.

Agraïments a:
Clients i amics dels establiments comercials d´Alforja.
Comerciants d´Alforja.
Rosita Salvat, imatge de la promoció.
Rogelio Portal, empresa Assumptes de Disseny.
Ricard Gomis, empresa Zafiro Tours.
Personal administratiu de l´Ajuntament d´Alforja.

diumenge, 2 d’agost del 2009

Tancat per vacances!

A banda dels esdeveniments que tenim previstos celebrar com la Festa d´Estiu o el sorteig de la campanya “Compra al poble”, dels que informarem puntualmente, la Secció Local d´Esquerra d´Alforja, estarà de vacances fins el dia 24 d’agost.
Bon mes d´agost a tothom!!

Festes de Barqueres.

Com cada any, la Junta de Compensació de la Urbanització Barqueres, va tenir l’amabilitat de convidar tot el Consistori a les seves Festes d´Estiu.
Part dels representants d´Erc, van ser-hi, participant de la gresca i del bon humor dels residents de Barqueres.
Les activitats per aquest cap de setmana son nombroses i variades.
Des d’aquí us desitgem, unes Bones Festes!!