dijous, 30 d’abril del 2009

Elecció de l´Executiva Local

Els militants d´ERC, de la secció local d´Alforja, reunits ahir en assemblea, han escollit com a Executiva Local a:
Presidència: Jordi Ribé i Cort
Secretaria d´Organització: Andreu Serra i Salvat

Secretaria de Finances: Xevi Vilella i Àvila


Secreteria d´Imatge i Comunicació: Pep Enric Martí i Arbós



Secretaria de Politica Municipal: Sendo Martorell i Rovira




Portaveu: Roger Hortoneda i Pujals
Felicitar la nova Executiva Local i desitjar sort a tots, en aquesta nova etapa de la Secció Local.





divendres, 17 d’abril del 2009

Visita de seguiment a Iamsa-Valira

La direcció de l’empresa Iamsa ha invitat al Regidor d’indústria de l´Ajuntament, per tal de portar a terme una visita de seguiment del pla de reestructuració de la planta d´Alforja.
El Regidor ha pogut constatar in situ en una visita guiada per el Sr. Cochs, cap de logística, que efectivament la empresa ha efectuat els canvis de tipus estratègics que va anunciar al mes de desembre.
Les expectatives son excel·lents ja que, no només no s’ha perdut ni un sol lloc de treball, sinó que s’ha reforçat la plantilla.
A més l’empresa ha ampliat la seva capacitat de emmagatzemen, annexant una nau del polígon Les Sorts.
Celebrem l’èxit de la gestió de Iamsa-Valira.




dijous, 16 d’abril del 2009

Inauguració de l’ampliació del Casal dels Avis.

El Director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania aTarragona, Jordi Tous, ha estat convidat a participar en la inauguració de l'ampliació de la Residència Geriàtrica i Centre de Dia de la fundació privada Casal d'Avis d'Alforja.L’acte ha tingut lloc a l’entrada principal de la residència, els parlaments han anat a càrrec del Sr. Josep Maria Duran, director de la residència. Del Sr. Josep Maria Borràs President de la Fundació Casal dels Avis d´Alforja. Del Sr. Jordi Tous, director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona i finalment del Sr. Josep Viñas, Alcalde d´Alforja.
Desprès de un petit refrigeri, el Sr Tous (ERC) ha fet una visita a l´Ajuntament, on ha firmat el Llibre d´Honors.




dimecres, 8 d’abril del 2009

Modificacions al reglament de la piscina.

En el ple celebrat ahir dia 7 la Regidoria d'esports va presentar una modificació del reglament de la Piscina Municipal.
La modificació afecta a lédat d'accés lliure a les instal·lacions quedant de la seguent manera:
"Podran accedir soles les persones que compleixin 11 anys durant l'any en curs. Les persones menors de 10 anys hauran d'accedir acompanyades d'una persona de com a minim 16 anys la qual es farà respopnsable de com a màxim 4 menors de 10 anys."
També es van modificar les tarifes tornant al métode de "blocs de tikets" quedant de la següent manera:

Individual
Major de 10 anys: 6€/dia
Menors de 10 anys: 0€/dia
Majors de 65 anys i minusvàlids: 3€/dia
Blocs de tikets
Majors de 10 anys fins a 65 anys: bloc de 25 Tikets 30€
bloc de 50 tikets 50€
Majors de 65 anys i minusvàlids: bloc de 25 tikets 15€
bloc de 50 tikets 25€
Les modificacions es van aprovar per unanimitat.

Moció del Grup Municipal d´Esquerra Republicana al Ple de l´Ajuntament d´Alforja.

Celebrat el Ple ordinari del Ajuntament d´Alforja ahir dia 07/04/2009. El grup municipal d´Esquerra presenta a instancies de la Federació Sardanista de Catalunya, una moció per la Declaració de la Sardana com a Dansa Nacional.

Aquest es el text complet de la moció:

Atès que la sardana, com a expressió popular de la identitat catalana, té un arrelament al Principat de Catalunya.

Atès que de la sardana se n’extreuen un seguit de valors democràtics i a favor dels drets humans defensats pel conjunt de la ciutadania, com ara la tolerància, la integració, la igualtat, la germanor i la solidaritat. Tot, des d’una perspectiva intergeneracional, de defensa de la igualtat de drets home-dona i sense distinció de la classe social i ètnica.

Atès que, a nivell popular, es reconeix la sardana, i el moviment social que la promou, la seva tasca en pro de la democràcia i la considera com un element de vertebració.

Per tot l´exposat. El grup municipal d´Esquerra Republicana de l´Ajuntament d´Alforja, proposem al Ple l’adopció dels següents acords:
-Primer: Demanar al Parlament de Catalunya i als Diputats que en formen part que es declari la sardana com a Dansa Nacional de Catalunya.
-Segon: Notificar els presents acords al Parlament de Catalunya, als grups parlamentaris presents actualment, així com a la Federació Sardanista de Catalunya.

Queda la moció aprovada per unanimitat.

Alforja, 7 de abril de 2009

diumenge, 5 d’abril del 2009

Presentació del Programa “Tu Ajudes 2009” de Caixa Tarragona

Divendres dia 3 d’abril, els tres regidors de ERC-Alforja, van assistir a la presentació organitzada per Caixa Tarragona i La Fundació Casal dels Avis d´Alforja, del programa “Tu Ajudes 2009” .
La finalitat del acte era la de conscienciar als clients de Caixa Tarragona del poble, de votar la donació dels seus punts al nou projecte endegat per El Casal del Avis, consistent en un sistema d´alarma i ajuda al resident en forma de polseres electròniques, que facilitaran molt la feina dels cuidadors i augmentaran la qualitat de vida dels pacients.
Desprès de escoltar els ponents, els regidors de ERC-Alforja, van decidir recolzar la iniciativa des de el seu Grup Municipal.

Acte de lliurament dels premis CDO d´Oli d´Oliva Verge Extra 2008

Dimarts passat a les 18,30h, al Palau Bofarull de Reus va tenir lloc el acte de lliurament de premis del CDO als millors olis de oliva verge.
El acte estava organitzat per la Diputació de Tarragona i el Ajuntament de Reus.
En representació del Ajuntament d´Alforja, van assistir els regidors de ERC-Alforja d´Agricultura i de Turisme.